Tudom hogy sokan megkérdezték már, de hogyan tehetem az elsőt emlékezetessé?
Figyelt kérdés
az a baj,hogy a barátnőmnél lessz az első ha minden igaz ,és úgy nemtudom hogyan tehetném "romantikussá" az elsőt..,szóval mit csináljak hogy mindkettőnknek emlékezetes maradjon?2010. márc. 30. 21:32
2/27 A kérdező kommentje:
ne hülyeséget légyszives :)
2010. márc. 30. 21:34
3/27 anonim válasza:
a legegyszerűbb ha azzal veszíted el aki érdemes rá akit szeretsz de tényleg .... ettől már is emlékezetesebb mint ha felszednél vkit a kocsmában...
de gyertyafény vagy egy pokróc a tóparton naplementekor...
4/27 A kérdező kommentje:
jó,de ugye felmennénk barátnőmhöz..,és én sehogysem tudnék előkészülni..,szóval megkéne lepnem valahogy csak nemtudom,hogy hogy...
2010. márc. 30. 21:37
5/27 Beviz Elek válasza:
Szerintem akárhogy is lesz, emlékezni fogsz rá. Én egy kisbusz hátuljában veszítettem el 15 évesen és mindenre emlékszem :D
Se romantika, se semmi extra.
20/f
6/27 A kérdező kommentje:
amúgy ilyen gyertyásra gondoltam ,vagy valami..,tehát hogy mondjuk kiküldöm hogy hozzon valamit,és amit gyorsan elő tudok pakolni,és elrendezni szépen :)
2010. márc. 30. 21:38
7/27 anonim válasza:
vedd fel kamerára úgy sose felejted el.
8/27 anonim válasza:
Légy kreatív. Te tudod, hogy milyen lehetőségekből válogathatsz, a közhelyek nagy része már úgysem üti meg a legtöbb lánynál a szintet.
9/27 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék..
2010. márc. 30. 21:40
10/27 anonim válasza:
A helyedben vinnék bort,készítenék egy cd-t romantikus számokkal,amit ott le tudsz játszani.Ha a gyertyák megoldhatóak akkor azokat is vinnék.Ezek mind az alaphangulatot adják meg,amire ténylegesen emlékezni fog,az az,hogy te mennyire voltál gyengéd és hogy fájt-e.Éreztesd vele,hogy ő fontos és ne kapkodj el semmit.Remélem kettesben lesztek a lakásban,mert az nagyon fontos,hogy el tudjatok lazulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!