A barátomnak ez lesz az első. Hogy tegyem emlékezetessé?
hangokkal prezentálva? :o ez hülyeség.Ez jön magától, vagy nem...
nekem pl ha jó az amit csinálnak velem egy hang nem hagyja el az ajkam...berekedek és elmegy a hangom...úgyhogy ezt felejtsd el...
amúgy sztem elsőre a misszionárius teljesen megteszi, lát téged, te látod őt és "hozzá bújhatsz közben". hidd el azt fogja a legjobban élvezni,hogy veled lehet és így emlékezetes lesz neki...szóval nyugi...
21/L
Lássuk csak! csináld úgy mintha nem szűz lenne! Te mindent úgy csinálj! (kérdésedből azt veszem ki, hogy te már nem vagy szűz).
Ő meg majd belejön. váltsál pózt meg ilyenek, nem kell egynél leragadni, aztán a végén ha jó volt, akkor megdicsérheted, és mondhatod neki, hogy legközelebb ő irányít! az első pár alkalom után egy igazi csődöröd lesz! :-D
de mindenesetre ne fogazz, hacsak nem akarod hogy megutálja az orális sexet! :-)
nekem is szűz volt a Barátom :)
hihetetlen gyengéd volt az első alkalommal, imádtam minden pillanatát :)
én nem tettem semmit, nem akartam, hogy azt érezze, hogy ő még szűz, aki biztos béna, és akkor majd én csinálok mindent, én annyit tettem, hogy segítettem neki berakni, aztán hajrá :) először misszionáriusba csináltuk, utána meg lovagló pózba :)
10 hónapja ennek már, és most már annyira profi, hogy már attól elélvezek szinte, ha csak hozzámér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!