Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném emlékezetessé az első évfordulónkat?
Figyelt kérdés
Nem akarok venni egy újabb porfogót a polcára.. azt szeretném, hogy jól érezzük magunkat és még nagyon sokáig emlegessük azt a napot. Ötletek?2010. szept. 14. 21:15
1/17 anonim válasza:
Raboljatok bankot és utána irány Hawai!
2/17 anonim válasza:
Csald meg, azt tuti nem felejti el soha.
5/17 anonim válasza:
Fossál a konyha közepére és csúszkáld szét strandpauccsal. Aztán mondd meg neki,hogy trippered van.A hugától.
Végül viccesen rugdosd vesén.
6/17 anonim válasza:
utolsó ment a + :D elmebeteg... XD
7/17 A kérdező kommentje:
Miért is mertem csak egy picit reménykedni benne, hogy kapok valami segítséget..? Régebben nem volt ennyi marha, ha kérdeztem valamit segítőkészen válaszoltak. Én is ezt szoktam tenni, fogalmam sincs miért ilyen nagy elvárás ez, de úgy látszik sokak értelmi szintjét meghaladja.
2010. szept. 15. 06:00
8/17 anonim válasza:
Szia.
Szerintem menjetek el valahova, vagy főzzél neki romantikus vacsit és szex :) Ne haragudj nincs más ötletem.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi, én is valami hasonlóra gondoltam, csak nem tudom hova menjünk, milyen programot találjak ki..
2010. szept. 15. 18:48
10/17 anonim válasza:
Végülis nem muszáj ám elmenni :)
Lehet jobb is lenne, ha kicsit kettesben lennétek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!