Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetném emlékezetessé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném emlékezetessé az első évfordulónkat?

Figyelt kérdés
Nem akarok venni egy újabb porfogót a polcára.. azt szeretném, hogy jól érezzük magunkat és még nagyon sokáig emlegessük azt a napot. Ötletek?
2010. szept. 14. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Törd össze a kocsiját! ;-D
2010. szept. 20. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Én tudok mondani egy emlékezeteset ,szentem csatolj fel egy mü faxt és most kurd meg te!! ezt nem feledi soha:()
2010. szept. 20. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
A szarosat kiprobaltam, bejott! Ment a plusz :)
2010. szept. 20. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Szaros kolegának hatalmas nagy + ! Amúgy azért nem kapsz értelmes választ rá édesem, mert már te vagy a sokadik aki ezt a kérdést teszi fel. Mielött megszólalsz, nézz körbe...
2010. szept. 20. 16:14
 15/17 A kérdező kommentje:

képzeld körbenéztem, de mindenhol ilyenek vannak -.-

nem hiszem el, á mind1 is.. ennyi idiótát egy helyen

az 1-2 normálisnak meg köszönöm

2010. szept. 20. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Menjetek el hétvégézni vagy vmi hasonlóra, ahol csak egymással foglalkoztok. járj a kedvében.
2010. szept. 20. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi is elmetunk 3 napra egy nagyon szep helyre, az volt eletem legemlekezetesebb percei
2010. szept. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!