Tudom hogy sokan megkérdezték már, de hogyan tehetem az elsőt emlékezetessé?
Figyelt kérdés
az a baj,hogy a barátnőmnél lessz az első ha minden igaz ,és úgy nemtudom hogyan tehetném "romantikussá" az elsőt..,szóval mit csináljak hogy mindkettőnknek emlékezetes maradjon?2010. márc. 30. 21:32
11/27 A kérdező kommentje:
persze,kettesben leszünk.. :) ,és a gyertya is megoldható..,valami füstölő,az bejön a csajoknak?
2010. márc. 30. 21:45
12/27 A kérdező kommentje:
persze,kettesben leszünk :),és a gyertya is megoldható :),és a füstőlőről van valakinek valamilyen tapasztalata,hogy szeretik-e vagy sem.
2010. márc. 30. 21:46
13/27 anonim válasza:
A füstölő necces.Van,aki nagyon imádja,nekem sajnos megfájdul tőle a fejem. :( 26/L
14/27 A kérdező kommentje:
értem,és köszi a válaszod.
2010. márc. 30. 21:48
15/27 anonim válasza:
Szivesen a választ. :) Jah és hogy kicsit ünneprontó is legyek,az óvszert ne felejtsd el!!!
16/27 A kérdező kommentje:
persze az lessz bőven..:D
2010. márc. 30. 21:53
17/27 anonim válasza:
Sózd be a makkod, a nuniját meg borsozd be. Sok sikert... szorítunk...
18/27 anonim válasza:
szija! ez milyen aranyos kérdés:)hogy figyelsz erre is:)
amúgy amit mondtál,hogy kiküldöd,és addig megcsinálsz pár dolgot az tökéletes:P vigyél gyertyákat,azokat gyorsan kirakod valahova, cd vmi lassú romantikus számmal:) aztis elindíthatod halkan;) meg tényleg,az a lényeg hogy figyelj a lányra,hogy ne fájjon neki, stb.;) soksikert!
amúgy meg ha a csajhoz mész,akkor lehet h ő is készül valami ilyesmivel :O kitudja:D nembaj,azért teis csináldd meg ezeket az ötleteket:):):)
19/27 A kérdező kommentje:
kösznönöm az értelmes,és normális válaszokat :)
2010. márc. 30. 22:00
20/27 A kérdező kommentje:
abban a lassú zenében,tudnátok ötleteket adni? mert ebben nemvagyok otthon...
2010. márc. 30. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!