Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom hogy sokan megkérdezték...

Tudom hogy sokan megkérdezték már, de hogyan tehetem az elsőt emlékezetessé?

Figyelt kérdés
az a baj,hogy a barátnőmnél lessz az első ha minden igaz ,és úgy nemtudom hogyan tehetném "romantikussá" az elsőt..,szóval mit csináljak hogy mindkettőnknek emlékezetes maradjon?
2010. márc. 30. 21:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

Anne Murray,Barry Manilow,Dan Hill,Crystal Gayle,Eric Carmen,Jim Photoglo

Nem annyira ismert előadók,de egy csomó romantikus számuk van és a lényeg az,hogy rá figyeljen,ne a számot dúdolja,az háttérnek kell,hogy a romantikus érzést megadja,arra az ő számaik tökéletesek.Keress rá szerintem youtube-on,rengeteget fogsz találni. :)

2010. márc. 30. 22:16
 22/27 anonim válasza:
Bella's lullaby <-nekem nagyon emlékezetes maradt tőle:) a gyertya nagyon jó..csak figyelj arra,hogy ne legyen körülötte papír vagy olyasmi ami könnyen meggyullad..a füstölő is nagyon aranyos dolog,de ne túl fűszereset válassz,mert az irritálhatja a barátnődet:) sok szerencsét és legyen emlékezetes:)
2010. ápr. 1. 19:06
 23/27 anonim ***** válasza:
szerintem mindegy milyen az első,azt senki se felejti el :/
2010. ápr. 16. 16:07
 24/27 anonim válasza:
kis habfürdő pár gyertya:) bnődet megkötözöd előhívod a sarki lányt a szekrényből és beteszed neki jó keményen miközben barátnődet ütöd:) ez elég emlékezetes lesz neki:)utánna ha elment a szekrényes hölgy beakasztod jó keményen a bnődbe is:)
2010. ápr. 17. 10:48
 25/27 A kérdező kommentje:
10:48-as ,én úgyvélem hogy te ezt csináltad..,de ha csak ilyet tudsz írni,akkor inkább ne irj semmitsem.
2010. ápr. 17. 12:01
 26/27 anonim ***** válasza:
Fektesd hasra és dugj égő csillagszórót a seggébe! :D
2010. ápr. 17. 22:35
 27/27 anonim ***** válasza:

Basszus, ennyi sablonos ötletet! Lehet hogy a csaj majd képen röhög és azt mondja, hogy most ment el a kedve az egésztől. :)

Semmi gyertya, semmi virágszirom! Zenét meg főképp ne! Még a végén azthiszi hogy csak nem akarod hallani a hangját.

2010. ápr. 17. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!