Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé élvezem ha orálisan elgítenek ki , létezhet olyan pasi aki kimondottan ezt szereti csinálni? Csak mert sokan megkérdezik, hogy "csak" ennyit szeretnék? Aki szereti csinálni az legalább nem kérdez meg ilyesmiket.
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 11:51
11/42 anonim válasza:
Nekem volt olyan partner akivel találkoztunk az orált én adtam neki és nem volt más. Csak régebben volt
12/42 A kérdező kommentje:
#12 " » Szexualitás » Homoszexualitás » Eléggé élvezem ha orálisan..." és még ezek után is nunát szeretsz nyalni ? Ez szted a bzikat érdekli amúgy? :)
2023. jún. 29. 15:29
13/42 anonim válasza:
Én csak azt szeretem, de még nem találkoztam olyannal, akinek elég lett volna.
14/42 A kérdező kommentje:
#13 Én épp ilyen pasi lennék :)
2023. jún. 29. 18:56
15/42 anonim válasza:
Volt régebben egy partnerem, akit nagy odaadással szoptam, és bár ő alapból sokáig nem is gondolt arra, hogy viszonozza, párszor meglepett azzal, hogy mégis. Nekem tetszett ez a felállás, volt, hogy heti 3-szor könnyítettem rajta. Más dolog magamtól eszembe sem jut, ha fiúra/pasira gondolok - ezt viszont sokszor kívánom azóta is, csak nem volt rá jó partnerem már régóta.
16/42 anonim válasza:
Én pedig csak szopnék, szóval a másik véglet :)
24f
17/42 anonim válasza:
Nekem is elég, ha csak adják nekem a nedüt!
18/42 Gabipasika válasza:
Merre laksz? Hány éves vagy? Én benne lennék egy csak szopásban. Akár több alkalommal is.
41/F
19/42 anonim válasza:
Biztos, hogy van ilyen. Szerintem az, hogy valaki szeret és tud is jól szopni, nem feltétlenül jelenti, hogy csak ezt akarja, vagy többet is akar :D Egyszerűen vannak, akiknek csak erre van igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!