Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé élvezem ha orálisan elgítenek ki , létezhet olyan pasi aki kimondottan ezt szereti csinálni? Csak mert sokan megkérdezik, hogy "csak" ennyit szeretnék? Aki szereti csinálni az legalább nem kérdez meg ilyesmiket.
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 11:51
21/42 anonim válasza:
Én még sajnos nem szoptam és nem is szopattam...de már sok éve vágyom rá...
Nős kezdő 69F
23/42 anonim válasza:
Én csak szopni szeretek vagy szopatni vagy mind a kettő.
De az anált azt nagyon utálom bármelyik oldalon is. Azt ne !
24/42 A kérdező kommentje:
#23 Dettó én is . Inkább valahogy az orál jön már be kizárólag.
2023. júl. 1. 18:07
25/42 anonim válasza:
Úgyan még nem próbáltam idáig, de csak a szopást tudnám bevállalni. Más nem vonz.
26F
26/42 A kérdező kommentje:
#26 Akkor írj rám privátban ha van kedved s megdumáljuk.
2023. júl. 1. 20:14
27/42 anonim válasza:
én is szivesen leszopnék már egy szép f@szt.ha tetszik, akár rendszeresen is.
28/42 anonim válasza:
Még én sem próbáltam eddig, de engem is csak a szopás vonz, mást nem szeretnék.
29/42 anonim válasza:
Én még nem csináltam, de baromira izgat, hogy ki próbáljam. Még 14 évesen volt közös maszti haverokkal, de ennyi. Most 48 évesen izgat,hogy játszani egy másik farokkal. De no anal!!!
30/42 FV107 válasza:
Én is el tudnám képzelni, hogy egyoldalúan adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!