Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg társaim! Ért titeket valaha attrocitás?
Írjon már valaki, hogy milyen atrocitások érik a melegeket pl. Berlinben! Vagy más nyugati nagyvárosokban...
Aki meg a magyarságot szégyelli, az nem is magyar, esetleg egy magyar állampolgár... Nem ugyanaz!
Minden nap, hogy kapják be
Mindenki tudja rólam a faluba
Kész élmény így elmenni a közértbe.
Először mindenki elfogadott örült, aztán a rokonok barátok 90% elkopott. 😂
Férfias vagyok kívűl belül
Mióta megtudták rólam
Hátammögött megy a susmus
Kiközösítettek vidéki vagyok
Kocsmába az óta nem voltam ha mennék 3napn belül gyógyulóval nem úsznám meg.
Viktor uszítáa előtt valottam szint, nem bántam meg.
De figyelnem kell hova mikor megyek az utcán.
Este 22órakor nem megyek át a haverom hoz egyedül, mert belémkötnének.
Fizikai nem.
Én átlagosnak látom magam, de többek szerint férfias vagyok és jóképű. Ebből fakadóan nagyon gyorsan ráállnak a "van valakid?" témára. Aztán pedig elkezdődik a sz*rkavarás, hogy miért is nincs, mert ez olyan férfinál mint én fura szerintük.
Első munkahelyemnél egyszerűen a cég fele nem szólt hozzám. Még köszönni se volt hajlandó. Multiról van szó. Aztán volt egy balhé, amikor a kolléganőm kirobbant, hogy itt nem tudnak emberek egymás mellett dolgozni, s ezt nem is lehet csapatnak nevezni. "Csak" nagyjából negyvenen voltunk jelen több osztályról, amikor elkezdte sorolni hogyan megy a sz*rkavarás a másik háta mögött. Nagyon "jó" élmény volt, amikor velem példálózott, hogy engem a hátam mögött mindenki úgy hív, hogy "a b*zi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!