Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg társaim! Ért titeket valaha attrocitás?
Egyszer egy randin gyomron vágott egy férfi,szerintem nem is volt meleg,csak "kíváncsi hetero" és megijedt magától.
De más semmi, a sok kamut,átverést,lehúzási kísérletet nem tekintve:) De ez sajnos az ismerkedéssel ma együtt jár...
"mi válthatta ki?"
Minek ment oda?
Mennyire normális vajon az áldozathibáztatás?
Igen, ért.
Nem tudtam, hogy elő van írva hogyan viselkedhet valaki és ha ettől eltér, akkor meg kell verni. Van valami szabály a ruházatra is? Egyes melegek miért beszélnek úgy, mint egy imám?
Iskolában csúfoltak.
Illetve volt olyan éjszaka az utcán, hogy részegek belém kötöttek: "ez tuti b**i, verjük meg."
Megjegyzem, nem öltözködöm hívalkodóan. A járásomban, mozgásomban talán volt egy-egy feminim vonás iskolásként, de mióta kigyúrtam magamat, azóta ez megszűnt/tompult szerencsére.
Az igazság az, hogy egy primitív bunkó nép a magyar, és mindenkit csesztetnek, aki kicsit is más. A párom full férfias, állandóan rányomulnak csajok, mégis volt olyan munkahelye, amit a homofóbia miatt hagyott ott. Persze, lehetne perelni ezekben a helyzetekben, de lássuk be, hogy nem életszerű.
Talán gyerekkorban, suliban, amikor észrevették, hogy engem nem igazán érdekel a foci és a többi fiús dolog. A felnőtt életben még soha nem ért. Szerencsére férfias vagyok, nem levágós rólam.
Szerintem azok vannak kitéve ilyesminek, akikről az utcán is levágod, hogy meleg.
6-os!
Milyen igazad van! Egy primitív bunkó vagy, mivel általánosítasz! De te ezért bizony közéjük tartozol!
6#-os vagyok.
Egy olyan orszában, ahol a parlament 4/5-e szélsőjobboldali párt, azaz a Kormány is (alkotmányozó többséggel), és a legnagyobb ellenzéki erő is, ott nyugodt szívvel kijelenthető - általánosíva -, hogy a többség egyetért a politikusok àltal nyomatott homofóbiával, rasszizmussal, továbbá bedől a demagógiának...
A bunkók közé tartozok? Szomorú, de valahányszor külföldre utazok, nem a szexuális irányultságomat szégyellem, hanem a származásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!