Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ilyenben részem valaha? Tapasztalatok már ilyet?
Bár ez csak fantázia, nem tapasztaltam még, de nagyon vágyok arra, hogy egy fiú elcsábítson, úgy, hogy szinte észre sem veszem, az ujjai közé csavar, irányít. Próbálom játszani a hűvöset és nehezen kaphatót, de belül tombolok. Aztán úgy bevarázsolja a 🍆 belém, hogy észre sem veszem, mert annyira tehetséges, ügyes. Érzéki, mégis domináns, és megszerez magának. Szenvedéllyel szorosan magához ölel, csókol, és élvezi a testem, én pedig nem tudnék ellene tenni, de nem is akarok. Mert elérte, hogy őt akarjam. A buzgó kéjes hangjaink visszhangoznak. És addig nem ereszt el, míg be nem végzi a dolgát, mint egy igazi férfi.
Passzív vagyok, nem tudom, ilyen lehetséges-e, vagy csak gyors alkalmik, elkorcsosult világában élünk, Snapchat mutogatás és társai. Vannak ilyen meleg fiúk/férfiak (aktívak) közöttünk?
Azt akarod, hogy innen Rád írjon valaki, úgy, hogy tisztában vagy a szándékával, de közben mégis azt szeretnéd, hogy úgy csavarjon az ujjai köré, hogy ezt Te észre sem veszed?! 😂
Röviden: szub srác keres maga mellé domináns, de egyben érzéki partnert.
Én érzéki férfi vagyok,de ilyet el sem tudnék képzelni.Eleve aki hűvös,azzal nem érdemes játszmázni.
Inkább érzelmes legyen valaki,és nem olyan,hogy szexre akarjon elvarázsolni,vagy elvarázsolódni.
A 3-as egy mondatban leírta a lényeget,ki vagy és mit keresel.Azzal viszont számolni kell,hogy felgyorsult minden, aki szexet akar,nem fog Neked öt felvonásos lírát előadni,hanem keres olyat,akit fél óra alatt megkap.
Aki pedig kapcsolatot szeretne,az nem testiségen át nézi,hogy a másik hogy játszadozik,kínálgatja magát.
Nehéz dolgod van,de legyen szerencséd !
3. válaszolónak: Nyilván nem arra vágyok, hogy itt, neten/online írjon rám valaki. Nem ezért írtam ki a kérdést, csak tegnap este ezek a gondolatok és érzések kavarogtak bennem. Semmi varázslatos nem lenne abban, ha itt írna rám, és tudom a szándékát előre nyilván, és nem lenne meg a hangulata sem, nem tudna az ujjai köré csavarok pár mondattal neten.
Ez a szomorú mondom, hogy szinte csak virtuálisan élünk, nincsenek igazi emberi kapcsolatok, csak instant dugás, képcsere és társai...
Bár melegként ilyet átélni, élőben, szinte lehetetlen, jól sejtem, vagy hatalmas szerencse kell...
4. válaszoló: De a kérdés pont a szexről szólt, csak nem a fél-órás-dugásra gondoltam, hanem pont az érzékibb verzióra. A hűvös alatt pedig azt értettem, hogy nem megy bele egyből, nem adja oda magát rögtön az első szóra és 🍆 fotóra, van tartása mondjuk. És a másik, aktív félnek ez kihívás, de pont ez teszik neki, a vadászat, a csábítás, hogy megszerezheti magának. A folyamat is fontos, nem csak a végcél és az elélvezés.
Igen, leírta milyen vagyok és kit keresek, bár azért a kérdés ennél összetettebb 😕
#4vagyok.
Értem,illetve megértettem mit szeretnél.Kulturált vagy,és intelligens,ha így közelíted a vágyad !
Ismételten kívánom, legyen aki érti és így áll Hozzád - sok érzéki pillanatot kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!