Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármiféle esély arra, hogy egy kései tapasztalatlan férfi valaha szexelhessen nővel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 18:51
1/12 anonim válasza:
Van, ha az önsajnálatát leküzdi, és nem lesz saját maga fasztorlasza. Nincs a fejedre írva, hogy "hülye vagyok", amíg meg nem szólalsz.
27f
2/12 anonim válasza:
Prosti mindig jó megoldás ilyenkor.
3/12 anonim válasza:
Engem nem zavar ha kezdő, a barátom 30 volt és szuz amikor összejottunk.
sőt engem az zavar ha valaki ilyen kiélt és én már rég el ő meg még órákig kell mire nagy nehezen végre sikerül neki elmenni.
4/12 anonim válasza:
Abban a pillanatba, ahogy befejezted ezt az önsajnálatot, lesz csajod.
5/12 anonim válasza:
Én 29 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem.
Legyél laza, magabiztos, nyugodt és összejön!
6/12 A kérdező kommentje:
32 évesen is? :D
2020. júl. 27. 08:53
7/12 anonim válasza:
32 évesen is!
Csak arra figyelj, hogy szokj le arról, hogy magadnak csinálod, mert utána nagyon nehéz lesz akció közben elmenni.
8/12 anonim válasza:
Igazából nem a kor a lényeg, hanem hogy mit gondolsz, mi lehet az oka?
9/12 anonim válasza:
Csajban is van ilyen több mint gondolnad. Nincs sok ismerősöm de 3rol is tudok, tesóm baratai nem tudom pontosan de legalabb 32 éves volt és szuz azóta már bepasiztak 2 ducibb volt a 3.meg tul sovi az önbizalmukkal lehetett baj az nekem se volt sok de egy hasonlóval at lehet lendülni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!