Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 32 évesen tapasztalatlan férfi elérheti-e valaha azt, hogy ne csak prostituáltak szexeljenek vele?
Barátnőd nem egyszerűen, de lehet: a legtöbb nő ha szerelmes a ferfiba túlteszi magat az ilyesmin (mondjuk én az a kissebbseg vagyok akinek bejön az ilyesmi, de ez ritka, sose talalkoztam magamhoz hasonlóval).
Na de az alkalmi szexkapcsolatot erkölcsös keretek között nem fogod tudni letrehozni. Ott ugyanis a nők a tapasztalt faszikat keresik, es nem akarjak tanítgatni a masikat: ha hazudsz, de kiderül, hogy jó vagy az ágyban akkor sosem fogja megtudni senki, hogy hazudtál es igazából mindkettőtöknek jó élménye lesz. De ha hazudsz, és nem lesz jó akkor a csaj is csalódni fog, meg a te (mar eleve törékeny) önbizalmad darabokra fog törni - annyira, hogy lenyegtelen, hogy a lany szűznek gondol vagy egy nagyzolós pöcsnek.
Sok úr szerint megoldás, ha prostizol, en azt mondom, hogy akkor vedd igénybe ha a szűzesseged nagyon nagy gátlasokat okoz, de tapasztalatot szerezni ne feltétlenül így akarj, vagy keress olyan lányt aki az ügyfelek visszajelzése alapján tenyleg tanítja az embert.
Ahhoz, hogy barátnőd legyen, kell egy fellépés stb. (és itt nem a motorra és a motorosszerkóra kell gondolni). Neked - alappal vagy anélkül - komoly önértékelési gondod van, amin saját magad már nem tudsz érdemben segíteni. Kérd pszichoterapeuta segítségét, mint én! És akkor nem 38 évesen lesz barátnőd és veszíted el a szüzességedet, mint én. Nem éri meg várni. Lépj most!
Pszichologuskereso.hu. 10.000 Ft/45 perccel számolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!