Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmúlik valaha ez az érzés, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik valaha ez az érzés, a fájdalom, vagy örökre velem marad?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel véletlenül ismerkedtem meg egy chat oldalon, majd elég sokáig ismerkedtem vele, de személyesen sosem találkoztunk. Miatta, mert mindig volt valami indoka, valami mindig közbejött, és csak teltek a hetek, hónapok... Ahogy telt az idő, és minden nap beszéltünk, nagyon megkedveltem, szerettem vele beszélgetni, megosztani vele a mindennapjaimat, és ő is velem a sajátját. Nagyon jó volt, még ha csak nagyrészt chateltünk, végre úgy éreztem megtaláltam a lelki társam, akivel szinte mindenben passzolunk, és ráadásul ő is vágyik rám, mellette önmagam lehetek, úgy fogad el, ahogy vagyok. Egyre jobban megszerettem, szerelmes lettem, és ő is kifejezte az érzéseit irántam. Sőt ő volt először, többször is. De sosem találkoztunk... Ez egyre több keserűséget, lelki megterhelést okozott nekem, pszichológushoz is jártam. Persze semmi rosszra nem gondoltam tudatosan, hogy ő ártana nekem vagy direkt csinálná. Gondoltam ő egy jó ember, akivel rossz dolgok történtek/történnek, és ő is akar engem. De még nekem volt bűntudatom sokszor.

Később kiderítettem, amikor már nem bírtam vele tovább így fenntartani a kapcsolatot, és egy szó nélkül eltűnt az életemből, hogy végig átvert engem, másnak adta ki magát, manipulált és mindenben hazudott. Nem tudom ki is volt ő valójában, miért tette mindezt, miért pont én? Annyira szeretetre vágytam, és annyira naiv vagyok.

A felismerés óta már eltelt lassan 1 év, persze már sokkal könnyebb, élem az életem, próbálok talpon maradni, ismerkedni. De néha-néha a mai napig azért eszembe jut, és fáj. Amit velem tett, hogy ennyire kihasználtak és átvertek, és azt hittem végre lehet egy igaz szerelmem, egy lelki társam, pedig csak a fejemben létezett minden. Azóta, ha valami romantikus filmet vagy sorozatot nézek, vagy olvasok, eszembe jut kicsit. Emiatt már ritkábban is gondolok ilyen romantikus doolgokra, és kicsit elzártam az ilyesmi vágyaimat, pedig ez vagyok én, mindig is ilyen típusú voltam, és nem akarom feladni önmagam, és emiatt teljesen más irányba változni, megkeseredett, reményvesztett lenni.

Átment már valaki hasonlón? Mást is így átvertek, manipuláltak?

2022. dec. 20. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, heteró nő vagyok, de ha nem gond, válaszolnék. Ilyen velem is megtörtént, de engem mashogy vertek át, mint téged. Az illető az volt, akinek kiadta magát (skypeon is láttam, telon is beszéltünk) viszont a találkozással nagyon átvert. Kb 8 hónapos ismerettség után volt úgy, hogy találkozunk, mert jön az én városomba (ő az ország másik végén él) az itt élő rokonaihoz. (Igen azok is valóban a városomban élnek.) Tehát tudunk találkozni. Ezt mondta kb egészen a találkozás előtti napig. Amikor is közöltr velem, higy valóban jön a rokonaihoz akkor, viszont velem nem akar találkozni, és szeretné befejezni ezt az "ismerettséget" velem, mert már egy ideje van neki más, akibe szerelmes lett. És ezt így a találkozasunk előtt egy nappal közölte. Engem is megviselt. Az meg a legjobban, hogy eljött a városomba a rokonaihoz, de velem nem akart találkozni.
2022. dec. 20. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Kedved kérdező. Ez szörnyű, mentem már át ilyenen, egy párszor sajnos. Meg rosszabbon is, ha szeretnél róla beszélni, írhatsz privátban, és én szívesen beszélek veled. Szeretnék rajtad segíteni, ha tudok.

18/f

2022. dec. 20. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Az mekkora csavar lenne, ha a 2-es válaszoló lenne az az arc, aki átvert és tönkretett téged, csak most egy más szerepet vesz fel és megint a kegyeidbe férkőzik, mert már ismer téged és tudja, hogy közelítsen xD
2022. dec. 20. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy amúgy? Sajnos nem szabad bízni míg nem ismersz valakit. Legyen legalább 1 hívás vagy valami. Persze én könnyen mondom, mert nem vagyok ilyen értelemben gyenge. Nagyon is tudatosan figyelek de könnyű áldozattá válni. Nem gondolom, hogy direkt volt. Belement a kamuba majd jött az új meg új kamu és már késő volt kiszállni... De azért 1 év... Sok. El kell engedni
2022. dec. 20. 23:11
 5/11 steven95 ***** válasza:
100%

"személyesen sosem találkoztunk"!!!!

"még ha csak nagyrészt chateltünk!!!!, végre úgy éreztem megtaláltam a lelki társam, akivel szinte mindenben passzolunk, és ráadásul ő is vágyik rám, !!!!!mellette!!!!!! önmagam lehetek, úgy fogad el, ahogy vagyok. Egyre jobban megszerettem, !!!!!szerelmes lettem!!!!!"

Olyat írok amit nem akarsz hallani. Ezt nagyon nem így kell. Hibáztathatsz valakit, de Te követted az első hibát. :/ - nyugi , ezen sokunk átesik egyébként, aztán idővel okosabbak leszünk, jó esetben... Szerelem, vonzalom és társra vágyódás 3 különböző dolog, de biztosan nem az elsőt érezted, már elnézést hogy megpróbálom elvitatni ezt tőled. NEM lehet írásban VALÓS életben HELYTÁLLÓ érzelmeket növeszteni, egy egyszerű hangsúlyt félre lehet érteni, bele lehet képzelni dolgokat, és azt gondolod hogy a szerelem átmegy néhány karakteren keresztül? Én személyesen nem gondolom ezt.

Az emberi képzelőerő erős, rosszra gondolsz és megtudod sirattatni magad, jóra gondolsz és szerelembe esel egy gondolati entitásba, egy gondolati felvázolt helyzetbe. Ugye milyen jó ábrándozni boldog, jó dolgokról/szerelemről? Igen. Hatással van rád? egyértelműen IGEN. Valós? Nem mindig. Voltam depressziós(öndiagnózis) és megtanultam, hogy nem automatikusan igaz az amit érzek, nehezen, de megtanultam és ez segített kimászni a rosszból. Nagyon fura,az élet megtanít ha érzem hogy éhes vagyok akkor éhes vagyok és eszem/ennem kell, ha megbántok valakit az rossz és rosszul is érzem magam, hogy ezt nehezen láttam be és megbántottam valakit. Érzem hogy jó kedvem van, mert kialudtam magam és idegesítően kívánok szép napot annak akinek sajog a feje és rossz napja van. Tehát megtanulom, HAMISAN hogy az érzelmeim jogosak függetlenül attól tudom e mi a forrása. ÉS ha nem tudom akkor megteremtek egy képzeletbeli forrást, hisz ezt diktálja a logikám. Így mikor depis voltam a rossz érzések mögé logikát, okot gyártottam, mert ez rögződött be. Végül kiderült, hogy az agyad meg tud bolondulni és ok nélkül gyártya az érzelmeket és meg kell tanulnod elkülöníteni a valósat a hamistól. Tényleg így van? Ezt az igazságot csak magadnak ismerheted be. Az igazságot akkor tudod magadévá tenni, ha úgy érzed magad is erre a következtetésre jutottál és nem csak megmondták neked, hogy ez így van, "hidd el".

Visszatérve a szerelmes lettem dologra, éreztél valamit, amit ilyen helyzetben érezhet az ember, de nem szabad a valóságtól elrugaszkodott okot csiholni megmagyarázva az érzelmeket és táplálni tovább egy hamis dolgot, csak azért mert jól esik. Egyébként 2 randim volt egy sráccal. Úgy váltunk el, hogy ő bizonygatta hogy mindenképp akar újra talizni, majd kámforrá vált. Annyira vágytam a magyarázatra ,a miértekre, mert megkedveltem amennyire naivan meg lehet kedvelni és sokat beleképzelni 2 találkozásba. 2 év, ennyi kellett, hogy ne fájjon és elengedjem a dolgot ÉS hogy tanuljak belőle. :/

Ne haragudj, ha hosszúnak/feleslegesnek/kioktatónak érzed. Én így tudtam " segíteni" a saját gondolataimmal.

2022. dec. 20. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is arra gondoltam, hogy ilyen részletes leírás után újra rád talál, más névvel! Nagyon fontos, hogy valamilyen úton-módon kiszűrd az ilyen alakokat!

Amúgy hogyan történt a felismerés?

Ha gondolod, írj... Én biztosan nem verlek át, mert korban - bizonyára - jóval megelőzlek!

2022. dec. 20. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elég sokan vannak, akik megkezdenek egy levelezést, majd se szó, se beszéd, lelépnek!
2022. dec. 20. 23:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán annyiban szerencsés a kérdező,hogy nem akkor jönnek elő dolgok,amikor már találkozott valakivel,megkedveli és akkor tud meg dolgokat.Ami olyan,mint egy pofánrúgás.

Vagy esetleg kapcsolata lett volna és akire az életét teszi, az tesz vele olyat,hogy már az emberekhez való hozzáállását is megingatja.

Sokan tűnnek el,levelezésnél,vagy találkozások után,mint hópehely a napon.De az eltűnés mindig egyrészt a gyávák szokása, másrészt pedig tapasztalatom szerint valami ordas nagy kamu miatt van....

Átéltem,tudom milyen érzés. Bő két éve nagyon megkedveltem valakit,aki ugyanilyen kámfort játszott, több találkozás után.Néha gondolok rá,sajnos, erről nem tehetek.

2022. dec. 21. 00:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A sztori nem teljesen egyezik a tieddel, de hasonló volt velem is. Itt ezen az oldalon írtam egyszer privát üzenetet egy srácnak, aki elég nehéz időszakon ment keresztül a melegsége miatt otthon mert lett egy barátja, fiatalabb volt mint én kb 2 évvel. (Kiírt egy kérdést, így találtam rá) Több, mint 3 hónapon át beszélgettünk naponta, volt hogy naponta többször, de csak itt gyakorin. Sok mindent megosztott velem, én is vele, meg többször meg is köszönte hogy segítek neki. Ez nagyon jól esett, ugyan én nem lettem belé szerelmes, fel sem merült, de jó volt vele beszélni/segíteni neki ebben, pláne hogy az én is elég fiatal voltam még, és a barátaim se tudták rólam hogy meleg vagyok így kb vele beszélgettem én is erről a témáról, a lelki társam lett és jó volt hogy valakivel megoszthatok mindent anonim módon. Végül 3 hónap után rendeződni látszódtak a dolgai, elment szakemberhez is aki azt tanácsolta neki hogy kevesebbet lógjon a neten. Ezt meg is írta nekem, hogy emiatt kevesebbet lesz itt fent, de nekem fog válaszolni mert "jó ember vagyok és sokat segítettem neki" Erre válaszoltam neki még, de aztán nem írt. Gondoltam most tart egy kis szünetet aztán majd feljön újra (azért nem tűnt fel mert elég ramaty állapotban volt a srác, volt honnan visszajönni) 1-2 hónap is eltelhetett. Aztán gondoltam ráírok hogy mi van azóta és hogy van, de csak az üzenet fogadott, hogy nem tudok üzenetet írni mert a felhasználó törölte a fiókját. Na én ott elsírtam magam bevallom, teljes hideg zuhany. Még a nevét se tudtam meg azt hogy melyik városban lakik (csak annyit hogy nagyobb város és kelet Magyarország). Én nem haragszom rá, biztos vagyok benne, hogy nem rosszindulatból szándékosan nem írt már, meg nem játszotta meg magát (olyanokat írt, hogy azt kitalálni nem lehet) Azt viszont fent tartom, hogy azért ennek nem így kellett volna véget vetni... Csak remélni tudom, hogy rendeződtek a dolgok és azóta minden rendben vele. Nem bántam meg ezt az egészet, ha ne adj isten egy nap megjelenne és írna újra nem hajtanám el. Azóta már egyáltalán nem gondolok erre, bár az üzenetek azóta is megvannak, nem olvasom őket. Neked is el fog múlni, csak érzékenyebb típus vagy és vágysz a szeretetre. Magadat semmiképp ne hibáztasd, ezen szerintem sokan átesünk, aztán a jövőben a tapasztalat miatt már óvatosabbak vagyunk. Így több mint 3 év távlatából már látom, hogy ennyire beleélni magam én sem fogom már egy beszélgetésbe se mint ezzel a sráccal. Fel a fejjel, és tudom közhelyes, de az idő(és a tapasztalat) segíteni fog.
2022. dec. 21. 01:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, az első pofon"csalódás" a legrosszabb, nincs rosszabb annál hidd el.. De .. túléled, és ugyan szomorú leszel, csak rá gondolsz is, próbáld meg túltenni magad rajta! Többségünk aki nem bi, hanem meleg, véleményem szerint ha nem lesz öngyi az első 30 évében, utána már az nem lesz, a többi csalüdást is ha kesz elviseli, szépen csendben.. És .. ha szerencséje van/lesz lassan többnyire.. egyedül .. de megöregszik.. Én lassan 50 évesen sem hiszem szinte el, ami nap mint nap hallok azt a saját polgárai elleni "lmbtq"-nak csúfolt gyülölethadjáratot, amit a kormány nap mint nap tesz... Pedig aki nem lett "gyerekgyártó kisiparos" az is próbál túlélni a mindennapokban, dolgozik, tanul, és igyekszik még a "gyerek/család" témát messzire elkerülni ha túl akar élni..
2023. febr. 28. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!