Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmúlik valaha ez az érzés, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik valaha ez az érzés, a fájdalom, vagy örökre velem marad?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel véletlenül ismerkedtem meg egy chat oldalon, majd elég sokáig ismerkedtem vele, de személyesen sosem találkoztunk. Miatta, mert mindig volt valami indoka, valami mindig közbejött, és csak teltek a hetek, hónapok... Ahogy telt az idő, és minden nap beszéltünk, nagyon megkedveltem, szerettem vele beszélgetni, megosztani vele a mindennapjaimat, és ő is velem a sajátját. Nagyon jó volt, még ha csak nagyrészt chateltünk, végre úgy éreztem megtaláltam a lelki társam, akivel szinte mindenben passzolunk, és ráadásul ő is vágyik rám, mellette önmagam lehetek, úgy fogad el, ahogy vagyok. Egyre jobban megszerettem, szerelmes lettem, és ő is kifejezte az érzéseit irántam. Sőt ő volt először, többször is. De sosem találkoztunk... Ez egyre több keserűséget, lelki megterhelést okozott nekem, pszichológushoz is jártam. Persze semmi rosszra nem gondoltam tudatosan, hogy ő ártana nekem vagy direkt csinálná. Gondoltam ő egy jó ember, akivel rossz dolgok történtek/történnek, és ő is akar engem. De még nekem volt bűntudatom sokszor.

Később kiderítettem, amikor már nem bírtam vele tovább így fenntartani a kapcsolatot, és egy szó nélkül eltűnt az életemből, hogy végig átvert engem, másnak adta ki magát, manipulált és mindenben hazudott. Nem tudom ki is volt ő valójában, miért tette mindezt, miért pont én? Annyira szeretetre vágytam, és annyira naiv vagyok.

A felismerés óta már eltelt lassan 1 év, persze már sokkal könnyebb, élem az életem, próbálok talpon maradni, ismerkedni. De néha-néha a mai napig azért eszembe jut, és fáj. Amit velem tett, hogy ennyire kihasználtak és átvertek, és azt hittem végre lehet egy igaz szerelmem, egy lelki társam, pedig csak a fejemben létezett minden. Azóta, ha valami romantikus filmet vagy sorozatot nézek, vagy olvasok, eszembe jut kicsit. Emiatt már ritkábban is gondolok ilyen romantikus doolgokra, és kicsit elzártam az ilyesmi vágyaimat, pedig ez vagyok én, mindig is ilyen típusú voltam, és nem akarom feladni önmagam, és emiatt teljesen más irányba változni, megkeseredett, reményvesztett lenni.

Átment már valaki hasonlón? Mást is így átvertek, manipuláltak?

2022. dec. 20. 21:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, az ilyen "távkapcsolatot" pedig alapból a helyén kell kezelni, sok a kamus, és idővel főleg ha orbánc ráerősít az aljasságkampányára, mégtöbb lesz, nem szabad elhinni semmit a netes ígérgetőknek.. Ha pedig személyes találkozó lehetetlen, felejtős a dolog, ennyi amit te tehetsz. Ha pedig egy életen át egyedül leszel, sajnons ilyen közegben az is benne van a pakliban.. valahogy túl kell élni, hiszem hogy túl lehet élni azt is.. Az első csalódásnál érzett lelki fájdalom idővel egyébként csökken, de min. 20 év a felezési ideje, szóval lassú ügy.. Azt sajnos meg kell tanulni, hogy a világnak nem éppen a legjobb részére születtünk, de sokkal rosszabb is lehetne akár már ma, szóval fel a fejjel.
2023. febr. 28. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!