Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alapvetően jobban működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapvetően jobban működik a melegbárokban való ismerkedés, mint az online ismerkedés?

Figyelt kérdés

A hazai viszonyokról nem tudok nyilatkozni, de a munkám miatt többször is megfordultam több külföldi nagyvárosban, ahol volt meleg bár is.

Online (grindr, tinder) nem igazán volt sikerem, de minden alkalommal amikor elmentem egy melegbárba, akkor 1-2 órán belül már távozhattam valakivel, úgy, hogy egyszer sem kellett kezdeményeznem.

Vannak akik csak ilyen helyen ismerkednek, vagy miért van az, hogy online semmi, élőben meg bőven volt lehetőségem?

ma 11:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!