Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegbárokban mennyire jellemző még az ismerkedés?
Sziasztok! Terveim szerint hamarosan budapesti leszek egyetem miatt, és már nagyon régóta gondolkoztam, hogyha felkerülök pestre elmegyek egy melegbárba. Szerintetek kínos lenne egyedül menni? És jellemző még ott az ismerkedés? Hatalmas ugrás lenne az ismerkedésben, mert ahol én lakok, csak az online ismerkedés adott, ott is kevés a választék, akik bejöttek 90%-a mind pesti volt. Viszont a személyes ismerkedés nagyon vonz, kíváncsi vagyok mennyivel jobb. Van tapasztalatotok benne?
18/f
Szerintem így fiatalon, ha jól nézel ki, és extrovertált vagy, akkor nyert ügyed van. Biztos vagyok benne, hogy jól menne az ismerkedés!
Én is nemrég költöztem Pestre a suli miatt, de én túl introvertált vagyok a melegbárokhoz, meg hát nem is vagyok egy Manu Rios... De neked hajrá! :'D
Ha legalább átlagos vagy és jó vibeod van, kelendő leszel nagyon, tapasztalat. :) Igaz én visszautasítok mindenkit ilyen helyeken, de ez már más kérdés. Egyébként vitathatatlan, hogy egy Alteregoban (szórakozóhely, nem bár)az átlag színvonal lentebb van, mint pl. egy garconsos bulin, majd erre is figyelj.
(Tudom, hogy bárokra vonatkozott a kérdés, de melegpartik is vannak, ott is szoktak ismerkedni.)
19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!