Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatna egy heteróval sráccal szexelni így?
Figyelt kérdés
Azaz ha egy domina parancsára kellene találkozzon veled, de a domina megszabná miket kell tenni.
Tetszene a helyzet?
Van egy csaj aki írt és tudja, hogy meleg vagyok. Kérdezte segítenék-e.
A srácok maguk is dönthetnének, hogy nem vállalják a büntetést. Ezen törtem a fejem, hogy miért vállalja ha heteró?
A domina elsőre már mutatott egy vékony csávót, akit kéne, de még agyalok. Érdekel más mit gondol. Egyszer olvastam hasonlót itt, de most hozzám is elért a pixin a felkérés.
tegnap 18:32
1/2 anonim 

válasza:

Ha bejön a csávó teste és farka igen. Ha nem bírja úgy is feladhatja menet közbe gondolom.
2/2 anonim 

válasza:

Ha belemegy nem heteró. Akartam írni. Aztán rájöttem, hogy nem biztos. Én pl szeretem a BDSM-et és tettem meg sok olyan dolgot, amit nem élvezek, nem szeretek, stb amit a Gazdám kért. Mivel meg akartam felelni neki megtettem. Persze ezt csak az érti aki volt már szolga. A pszichológiája ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!