Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Semmi esélyem nincs heteróvá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi esélyem nincs heteróvá válni?

Figyelt kérdés
Az emberek mind tudják azt amit nem akarok elfogadni: hogy meleg vagyok. Bármit csinálok
2024. aug. 18. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Semmi
2024. aug. 18. 11:27
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Csodák bármikor történhetnek.
2024. aug. 18. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Semmi esély. Magadra kenyszerítheted a heteroságot.

Találhatsz magadnak egy feleségét akit max barátilag szerezhetsz, lehet gyereked is és lehetsz ettől boldog.

Ettől függőenül mindig lesz egy részed amit elnyomsz, ha szerencséd van nem emészt fel.

Max majd Szájereset játszol.

Ha máshogy nem megy keress fel egy pszichológust aki segít elfogadni. Tudom hogy nehéz ha nem elfogadó a környezet, de könnyebb lesz az életed ha elfogadod.

2024. aug. 18. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon kicsi az esély. Ezt nem lehet választani hogy az ember mi akar lenni, az ami és kész, nem lehet mit tenni.
2024. aug. 18. 11:58
 5/15 anonim ***** válasza:
4%
Dehogynem, 86 szazalekos aranyban sikeresek a szakterápiák, keress szakorvost, hormonterapia pszichoterapia es kikezelnek. Meg imaval teljesse lehet tenni, az az elso.
2024. aug. 18. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

5

Pont erről szól az Eltörölt fiú. Igaz történet, arról szól hogy teszik tönkre az embereket.

2024. aug. 18. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
A negyvenes éveidre nagy eséllyel már biszex leszel, mint a melegek többsége, de ezt nem kell tragédiának felfogni.
2024. aug. 18. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Elég sok mindent megpróbáltam

Szerettem volna én is heteró lenni, pszichológus, pap, ezotérikus oktató, Mindezek ből több embernél jártam nem tudnak ezen változtatni max elnyomni tudod, ami később komoly gondokat akoz depreszió szivritmuszavar, szédülés és még komolyabb betegségek.

Ezen én átmentem, 27évesen fogadtam el magam majd szexeltem előszőr férfival

És az egészségem helyreált még a vérképem is szuper lett.

Mindenre kihalt a szorongás Elnyomás

2024. aug. 18. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Semmi

Van rengeteg normális meleg

Fogadd el

2024. aug. 18. 14:25
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem a melegség a gáz, hanem a homofóbia. Nem szeretni bűn, hanem gyűlölködni. Nem benned van a hiba, hanem azokban, akik szerint ez nem oké.
2024. aug. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!