Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi esélyem nincs heteróvá válni?

Semmi esély. Magadra kenyszerítheted a heteroságot.
Találhatsz magadnak egy feleségét akit max barátilag szerezhetsz, lehet gyereked is és lehetsz ettől boldog.
Ettől függőenül mindig lesz egy részed amit elnyomsz, ha szerencséd van nem emészt fel.
Max majd Szájereset játszol.
Ha máshogy nem megy keress fel egy pszichológust aki segít elfogadni. Tudom hogy nehéz ha nem elfogadó a környezet, de könnyebb lesz az életed ha elfogadod.

5
Pont erről szól az Eltörölt fiú. Igaz történet, arról szól hogy teszik tönkre az embereket.

Elég sok mindent megpróbáltam
Szerettem volna én is heteró lenni, pszichológus, pap, ezotérikus oktató, Mindezek ből több embernél jártam nem tudnak ezen változtatni max elnyomni tudod, ami később komoly gondokat akoz depreszió szivritmuszavar, szédülés és még komolyabb betegségek.
Ezen én átmentem, 27évesen fogadtam el magam majd szexeltem előszőr férfival
És az egészségem helyreált még a vérképem is szuper lett.
Mindenre kihalt a szorongás Elnyomás

Semmi
Van rengeteg normális meleg
Fogadd el

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!