Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki heteróvá sok év melegség után?
Figyelt kérdés
Tiniként kb az egész gimis idő alatt szexeltem egy sráccal. Majd eltűnt. Mostanság így ráírtam mizu. Csaja van és teljesen elzárkózik a fiús dolgoktól sőt utána mással nem is volt? Ez hogy lehet?2021. dec. 27. 16:15
1/5 anonim válasza:
Nem. Csak itkolja a homoszexuális vágyait.
Egyébként meg feltehetően biszex.
3/5 anonim válasza:
Hogy így lehet-e, nem tudom. Nálam pont fordítva volt.
4/5 anonim válasza:
Biszex. Néhány évig sráccal kúrt, most csajjal. Sosem volt meleg. Sosem volt heteró.
5/5 anonim válasza:
Lehet. Régebben voltak nekem fiúk is (főleg), most már csak csajok, most már fiúkra nem is gondolok. Szóval a szexualitás szerintem nem olyan dolog ami nem változik, vagy nem változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!