Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi esélyem nincs heteróvá válni?
Figyelt kérdés
Az emberek mind tudják azt amit nem akarok elfogadni: hogy meleg vagyok. Bármit csinálok2024. aug. 18. 11:25
11/15 oldboys73 

válasza:

Én is későn fogadtam el, hogy nem vagyok hetero. A homofób közeg miatt a látszat heteroságot választottam a házas életet. Hűséges voltam az akkori páromhoz de a szex nem igazán működött. Elváltunk és már csak fiúkkal ismerkedem, nem könnyű megtalálni a megfelelő társat de legalább önmagam vagyok. Élet ezt adta, hogy meleg vagyok akkor ebből kell maximumot kihozni élvezni az életet.
12/15 anonim válasza:
fogadd el magadat, és szeresd, aki vagy. nem fogsz tudni változtatni a szexualitáson, de az ehhez való hozzáállásodon igenis tudsz.
13/15 anonim 

válasza:

Én pedig inkább lennék meleg mint hetero. Nőt képtelenség találni ha valaki úgy néz ki ahogy én, ráadásul halmozottan csóró is. Fiú volt már aki buzulni akart volna velem, de csak undort érzek férfiakkal szemben.
Így meg marad a magány, depresszió és szűzen döglök meg -_-
Már igazából nem is annyira érdekel a szexualitás, inkább egy társra vágyok, de minden nő undorodik tőlem, azt is zaklatásnak veszik ha rájuk nézek. Férfiakat meg én nem tudok elfogadni sajna, bárhogy próbálom.
14/15 anonim 

válasza:

#13 (14:49) - ne legyél elkeseredve, egyszer még neked is sikerülhet, hisz rengeteg nőszemély akar magának egy kibírható természetű pasit. Mindig légy kedves és empatikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!