Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróvá vált? Lehetséges, hogy valaki csak tiniként bi/meleg aztán heteró lesz?
Egy volt osztálytársamról van szó. Mivel én már 15 évesen tudtam mi a szitu kb minden osztálytársam próbáltam rávenni hogy együtt kiverjük. Aztán meg lesz ami lesz. Nos az egyik osztálytársam pl benne volt a masztikba. Meglepően nagy farka is volt. Aztán belement egymásnak verni majd lett belőle szopás. Heti 1 de leginkább 2-3 alkalommal leszoptuk egymást. Szerensére neki a szülei sose voltak 6 előtt otthon így volt hely és alkalom is mert 2 utcára lakott így gyakran mentem át hozzá közösen "tanulni".
Én nagyon szerettem ezt mert izgató volt hogy ő nagyon hamar elment meg hogy nagy neki és közbe meg ő azt szerette hogy én sokáig bírom. Szóval ez kb így ment az egész gimi alatt. Más osztálytársakkal sajna nem volt semmi. Mármint a közös maszti max.
Azonban a suli után ő közölte ez nem érdekli stb és lett barátnője. Azóta se volt semmi. Most se hogy újra szingli.
Ez szerinted lehetséges hogy megváltozott a vágya? Ja azt kihagytam gimiben is volt barátnője akivel dugtak is. Mellette is ment a közös szopás. Sőt volt olyan hogy megdugtam. Összesen 4 ilyen alkalom volt. Élvezte ő is én is. Ő engem nem mert azt nem akartam.
Szóval mit gondolsz ez lehetséges?
Nem nevezném heterónak azt, akinek már volt szexuális kapcsolata a saját nemével. Pláne ha jó párszor együtt voltatok úgy, hogy mindketten akartátok. Minimum biszex a csávó. Vagy meleg, csak rejtegeti a nemi identitását, fél hogy mit szólna a környezete, esetleg maga előtt is szégyelli felvállalni. Inkább heteró látszatát kelti, hogy palástolja a valódi énjét.
Aztán az is lehet, hogy biszex de mostanában jobb neki csajjal. Még akkor is, ha épp szingli, nem hiányzik neki a farok.
Amíg nem beszéled meg vele, csak találgatni lehet.
Biszex és.
Nincs itt mit firtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!