Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero fiúk, férfiak! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk, férfiak! Ti mennyire fogadjátok el a melegeket?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Ha engem békén hagynak, akkor tőlem legyenek boldogok egymással.

A provokálást, magamutogatást, felvonulásokat nem szeretem.

Legyenek ugyanolyan jogaik, mint heteroknak, csak azt nem nyelvnyújtogatva, felvonuláson lehet elérni.

2023. szept. 24. 10:03
 2/14 anonim ***** válasza:
15%

Sajnos gyógyíthatatlan betegség, de attól még lehetnek normális emberek.

Engem azok zavarnak akik gusztustalan módon nyomulnak, meg ostobák, mert "kíváncsi heterok", meg "attól nem vagy meleg, ha pasit dugsz, csak ha téged dugnak".........

Volt kollégámról is rebesgették a dolgok mégsem volt vele soha gond.

2023. szept. 24. 10:05
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
A normális melegekkel semmi gondom nincsen. Mindenki azzal él nemi életet akivel akar. Azokat nem szeretem akik megjátszák magukat, affektálnak.
2023. szept. 24. 10:06
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Nincs gond azzal, ha valaki meleg, nem tehet róla.

A baj akkor van, ha az egyéb emberi tulajdonságai miatti kritikákat egyből a homofób kártya kijátszásával próbálja kezelni. Ugyanúgy, mint a cigányok, vagy a négerek a rasszista kártyával. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem a nemi vonzódás, a bőrszín, vagy a vallás a probléma, hanem az, hogy akik az érintett csoportba tartoznak, sokszor szinte kiprovokálják a negatív hozzáállást. Tisztelet a kivételnek!

2023. szept. 24. 10:26
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

A melegeket a szexualitásuk különbözteti meg a többi embertől, a ha nem kerül előtérbe a szexualitás -ami egyébként is magánügy, én sem beszélek róla másokkal-, akkor ugyanúgy "fogadom el", mint bárki mást. A nem melegek közül sem mindenki szimpatikus és attól sem lesz valaki egyértelműen szimpatikus, vagy ellenszenves, hogy meleg.

Egyébként a melegfelvonulásokon inkább pont azt kellene demonstrálniuk, hogy ugyanolyan emberek, mint bárki, tehát nem pont a másságot kihangsúlyozni, hanem az egyformaságot megmutatni, hogy a szexualitáson kívül semmi különbség.

2023. szept. 24. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gondom a melegekkel. Ők megértik hogy heteró vagyok, de a biszex fickók győzködnek hogy biztos vágytam már farokra. Nem sosem vágytam. A biszexek erőszakosan agitálnak, a melegeknek meg elég megmondanom heteró vagyok, és tiszteletben tartjàk ezt. Ahogy en azt hogy ők melegek.
2023. szept. 24. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
2%
Undorítónak tartom, hogy gyerekek előtt is mutogatják másságukat... egyszer mikor fiam kicsi volt kérdezte, hogy apa, két bácsit láttam csókólózni mikor jöttem iskolából... mondom hát ez fasza... persze fiamra nem volt hatással, mi full heterók vagyunk, én minimálisan homofób is, de ha nem látom őket és nem mutogatják magukat, nem bántom őket. A far(szar)turkálást műveljék titokban.
2023. szept. 25. 00:29
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Én imádom őket. Miattuk jut nekünk több csaj.
2023. szept. 25. 09:50
 9/14 anonim válasza:
13%

Nem zavarnak, ameddig a 4 fal között, mint minden normális ember... több meleggel találkoztam életem során, aki full rendes ember volt, értékes tagja a társadalomnak.

A vonulgatást meg érzékenyítés címén végzett szexuális megrontást viszont büntetném.

2023. szept. 26. 04:00
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem betegség, ezt a tudomány is kimondja. Persze ettől függetlenül tudományosan nincs rá semmilyen magyarázat. Spirituálisan van: az égiek aláírásával előírt életút tapasztalatszerzésre az egyénnek és másoknak is. Tapasztalatszerzés másoknak az, hogy tanuljanak meg nem ilyen módon hozzáállni.
2023. szept. 28. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!