Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk, férfiak! Ti mennyire fogadjátok el a melegeket?
Ha engem békén hagynak, akkor tőlem legyenek boldogok egymással.
A provokálást, magamutogatást, felvonulásokat nem szeretem.
Legyenek ugyanolyan jogaik, mint heteroknak, csak azt nem nyelvnyújtogatva, felvonuláson lehet elérni.
Sajnos gyógyíthatatlan betegség, de attól még lehetnek normális emberek.
Engem azok zavarnak akik gusztustalan módon nyomulnak, meg ostobák, mert "kíváncsi heterok", meg "attól nem vagy meleg, ha pasit dugsz, csak ha téged dugnak".........
Volt kollégámról is rebesgették a dolgok mégsem volt vele soha gond.
Nincs gond azzal, ha valaki meleg, nem tehet róla.
A baj akkor van, ha az egyéb emberi tulajdonságai miatti kritikákat egyből a homofób kártya kijátszásával próbálja kezelni. Ugyanúgy, mint a cigányok, vagy a négerek a rasszista kártyával. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem a nemi vonzódás, a bőrszín, vagy a vallás a probléma, hanem az, hogy akik az érintett csoportba tartoznak, sokszor szinte kiprovokálják a negatív hozzáállást. Tisztelet a kivételnek!
A melegeket a szexualitásuk különbözteti meg a többi embertől, a ha nem kerül előtérbe a szexualitás -ami egyébként is magánügy, én sem beszélek róla másokkal-, akkor ugyanúgy "fogadom el", mint bárki mást. A nem melegek közül sem mindenki szimpatikus és attól sem lesz valaki egyértelműen szimpatikus, vagy ellenszenves, hogy meleg.
Egyébként a melegfelvonulásokon inkább pont azt kellene demonstrálniuk, hogy ugyanolyan emberek, mint bárki, tehát nem pont a másságot kihangsúlyozni, hanem az egyformaságot megmutatni, hogy a szexualitáson kívül semmi különbség.
Nem zavarnak, ameddig a 4 fal között, mint minden normális ember... több meleggel találkoztam életem során, aki full rendes ember volt, értékes tagja a társadalomnak.
A vonulgatást meg érzékenyítés címén végzett szexuális megrontást viszont büntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!