Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gertner Dávid hogyan lett hetero?
Melegből heteró? Kigyógyulás? Full kamu sztori. Ilyen nincs. Biszex lehetett korábban is, erős eltolódással a meleg orientáció felé. Aztán valaminek a hatására szándékosan változtatott. (Ez lehet a korábbi életmódjával /drogok, férfi prostitúció/ való szakítás szándéka, egy "normális" élet iránti vágyódás, lelki megnyugvás iránti vágy stb., bármi más.) Ettől még biszex maradt, csak szándékosan, tudatosan a nők felé közelít. A vágyai nem szűnnek meg a férfiak iránt. Akkor sem, ha ezt állítja. Csak nem éli meg őket, hanem erősen, tudatosan elfojtja azokat.
A keresztény konzervatív média imádja az ilyen csodálatos kigyógyulás-történeteket, mert a saját (téves) hitrendszerüket látják beigazolódni bennük. Ezáltal végre egy kicsit ők is átélhetik a "Na ugye én megmondtam!" és a "Na ugye, hogy nekem van igazam!" - érzést. A Dávid meg örül, hogy egy kicsit figyelnek rá és szerepelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!