Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek bejön Filep Dávid (Kopasz oszt oldal)?
Figyelt kérdés
Most minden politikától mentesen. Mint férfi bejön? Tudom, nyilván nem meleg.2021. nov. 29. 22:30
1/11 anonim válasza:
Helyes arca van szerintem, de haj az nagyon sokat dobna.
3/11 A kérdező kommentje:
Láttam róla képet hajjal, rövid szakállal, de nekem így kopaszon jobban bejön :P
2021. nov. 29. 23:10
4/11 anonim válasza:
gusztustalan. Mellesleg meg a kinézet egy dolog, sosem lehet teljesen elvonatkoztatni a jellemtől. Az a fickó egy nulla.
5/11 DominikX válasza:
Helyes srác, de azért árad belőle a gonoszság meg a luxus utána vágy, ezért nyal rendesen
7/11 anonim válasza:
Te irkálod ki ugyanazokat a hülye kérdéseket hogy ez vagy az bejön-e a meleg srácoknak?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, én egyetlen ilyen kategóriájú kérdést írtam ki eddig.
2021. dec. 10. 11:43
9/11 anonim válasza:
Csak azért, mert sorban jön ez a marhaság...
10/11 anonim válasza:
Nekem arcra nagyon bejön, de a többit hagyjuk.
Asszem, hogy nem mi vagyunk a zsánerei valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!