Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalminál ti használtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalminál ti használtok gumit? Csók, dugás mehet akkor? Lenyelitek?

Figyelt kérdés

tegnap 07:38
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
72%

Használnék ha lenne kivel, de sajnos az esetek 99%-ában senki sem hajlandó gumit húzni, főleg első alkalommal. Így én a keresést feladtam. Így is nehéz régió szerint keresni.

Köszi nem kérek privátot.

tegnap 07:40
 2/47 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolog, hogy valaha gumi nélkül dugjak (kivéve hosszú távú monogám kapcsolatban egy idő után...)

De egyébként alkalmiban csak szopás szokott lenni, legalábbis nálam.

tegnap 07:46
 3/47 anonim ***** válasza:
69%
Sosem használok gumit oda élvezek ahova a passzív kéri
tegnap 07:47
 4/47 anonim ***** válasza:
28%
Prep-et kell szedni, meg havonta járni szűrésre, és akkor nem is kell gumit használni. Én is így csinálom, semmi bajom
tegnap 08:20
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
passzívként használok
tegnap 08:43
 6/47 anonim ***** válasza:
12%
Gumi mentes vagyok
tegnap 09:29
 7/47 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le 4-est?
tegnap 09:33
 8/47 anonim ***** válasza:
86%
7: mert hülyeségeket ír.
tegnap 09:46
 9/47 A kérdező kommentje:
8# Én utánaolvastam, és a PREP elvileg valóban véd a HIV ellen, mármint valami olyasmi elven működik, hogy megelőzi, hogy a szervezet megfertőződjön a HIV vírussal. Megkérdeztem ChatGPT-t is: "A PrEP (Pre-Exposure Prophylaxis) egy megelőző kezelés, amelynek célja a HIV-fertőzés megelőzése azok számára, akik magas kockázatúak a fertőzés szempontjából, de még nem fertőződtek meg a vírussal. A PrEP során naponta szedett gyógyszer, amely antivirális hatású, és meggátolja a HIV vírus szaporodását a szervezetben, ha az valahogyan kapcsolatba kerülne a szervezettel. Hatékonyság: Ha naponta rendszeresen szedik, a PrEP 99%-os védelmet biztosít a HIV ellen anális szex esetén, és kb. 75%-os védelmet más szexuális kapcsolatok esetén." Illetve egy link: [link] Igaz, a többi nemi baj ellen nem véd..
tegnap 09:52
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Rég nem alkalmiztam, de ameddig csináltam szinte minden alkalommal húztam gumit. Persze, van prep is a világon, de az sem 100%-os védelem, plusz vannak más betegségek a HIV-en kívül.
tegnap 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!