Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál ti használtok gumit? Csók, dugás mehet akkor? Lenyelitek?
Figyelt kérdés
tegnap 07:38
31/48 anonim 

válasza:

Kérdező neked valójában mi a bajod? Szinte minden nap kérdezel valamit ami alapján egyértelmű ki vagy. Ennyire félsz a szextől? De közben másokat meg bátorítasz..
33/48 A kérdező kommentje:
Ne nekem higgyetek akkor, olvassátok el a tudományos linket, amit küldtem.
tegnap 12:47
34/48 anonim 

válasza:

OK.
Köszönjük a linket, sikerült mindent alátámasztanod, amiket én írtam.
És semmit azokból a hülyeségekből, amiket te.
Jópár évnyi orvosi gyakorlat után 12 éve genetikával foglalkozom.
De mihez értesz?
Az ostoba kötekedésen és dezinformációk terjesztésén kívül...
35/48 A kérdező kommentje:
Beszéljen a link helyettem, ne nekem higgy, hanem a linknek.
tegnap 12:53
36/48 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én csak segíteni akartam.
tegnap 12:54
39/48 A kérdező kommentje:
Jó, akkor bocsánat.. Én úgyis csak egy laikus vagyok, akinek kérdése van, az forduljon orvoshoz, ne hozzám. Ennyi.
tegnap 12:55
40/48 anonim 

válasza:

Ennek a srácnak hiába írsz bármit! Csak a saját feje után megy 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!