Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegted mar meg a kijarasi tilalmat alkalminal?
Van egy srac, aki nagyon de nagyon az esetem. Az a baj, hogy 30 km-re lakik tolem. Autoval utaznek. Nekem nincs helyem, neki van, de csak este szokott lenni olyan 9 ora korul. Ott aludni nem tudok, mivel a szobatarsa hajnali 2 korul szokott hazaerni munkabol. Nem tudjak rola, hogy meleg. Autoskalandban nem lenne benne, plusz nekem sem lenne ugy az igazi.
Kitudja mikor lesz vege a korlatozasnak, nem igazan szeretnem kivarni, de viszont nyilvanvaloan azt sem szeretnem hogy megbuntessenek 😅
Ti hogy oldjatok meg ilyenkor az alkalmikat? Kockaztassak? Vagy ne?
Utalom ezt a rohadt virust.
a szerelem és a szex is fontos,
persze lehet szerencséd lesz,
vagy lehet nem lesz,
de én mindenkinek azt javaslom legyen óvatos és inkább ne kockáztasson, egy hosszú autó út alatt éjjel bármikor megállíthatnak a zsaruk és ha elkapnak, nagyon fájni fog az a vastag bírság amit kiszabnak,
Szerintem inkább nem. Mármint ha ennyire macerás megoldani, akkor inkább akad majd más. Persze értem jól néz ki meg kanossag van:-D
Jah ez a vírus jól megbonyolitotta a dolgokat...
Én 800 méterre egyszer hajlandó voltam elsétálni emiatt 8 óra után. Grindr-en a mai napig látok amúgy olyan profilt ami hirdeti hogy "8 után is", illetve olvastam a 444-en egy heteró férfi történetéről aki szintén 8 után ment házhoz, szóval nem te lennél az első az biztos.
Kockázat viszont van mindenképp, ez leginkább attól függ hogy merre laksz és mekkora a rendőri jelenlét. Meg mondjuk 30 km nem kis táv.
Ha belevágnál, a 444-es cikkben a csávó 8-ra odament kocsival a helyszínre és kivárta amíg jó volt a partnernek. Ha van türelmed akkor így legalább az odaút biztonságos lenne.
De ez abszolút rajtad múlik, hiszen nem lehetetlen hogy nem kapnak el, de bármikor megszívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!