Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál ti használtok gumit? Csók, dugás mehet akkor? Lenyelitek?

20: olvasd el mégegyszer... hátha megérted.
Ha nem, akkor meg magadra vess.

Nézd, én igyekeztem laikus nyelven fogalmazni. De sajnos élő példája vagy, hogy a félműveltség mennyire veszélyes.
Nekem mindegy, higgy a ChatGPT-nek (ez már megmutatja, mennyire értesz hozzá...), és legyél felelőtlen.
Elég világosan, mayar nyelven leírtam, ennél többet nem tehetek.

csak azt hiszed...
mindegy, laikussal nem vitatkozom. Azt hiszel amit akarsz.
Ha már a szakértő vélemények nem érdekelnek...
17# "Bro, egyrészt nem azért veszélyes a HIV, mert életed végéig gyógyszert kell szedned, hanem mert konkrétan belehalhatsz."
Na ez konkrétan nem igaz... Valóban van a HIV-nek egy előrehaladott állapota, az AIDS, az már egy nagyon súlyos állapot. Ezért kell minél hamarabb felismerni a fertőzöttséget, de ha naponta szedi a fertőzött a gyógyszereket, akkor a vírusszámot a nullához közelire értékre lehet lecsökkenteni, igaz, teljesen sajnos nem lehet kiirtani a szervezetből, és ha az egyén kihagy napokat a szedésben, akkor semmit sem használ..

Bocs, de erre már nem tudok mást mondani, te nem vagy normális. Pszichopatológiai eset... Higgy a chatGPT-nek, ne egy szakembernek :D
Remélem, ha beteg leszel, a mesterséges intelligenciára bízod magad, és nem az orvosokra :D
A mai napig évente több százan halnak bele, de te csak böfögöd a tájékozatlan baromságaidat.
Itt ha valaki félrevezeti az embereket, az pont te vagy.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!