Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalminál ti használtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalminál ti használtok gumit? Csók, dugás mehet akkor? Lenyelitek?

Figyelt kérdés

tegnap 07:38
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
50%

20: olvasd el mégegyszer... hátha megérted.

Ha nem, akkor meg magadra vess.

tegnap 10:44
 22/48 A kérdező kommentje:
21# Dehát ezt ChatGPT írta, meg szakoldalakon is olvastam, hogy napi szedés mellett szinte kimutathatatlanra csökken a HIV-vírusszám. Ha meg lecsökken kvázi nullára a vírus, akkor nem tud fertőzni. Keress fel egy nemi gyógyászt, nekem fog igazat adni.
tegnap 10:51
 23/48 anonim ***** válasza:
69%

Nézd, én igyekeztem laikus nyelven fogalmazni. De sajnos élő példája vagy, hogy a félműveltség mennyire veszélyes.

Nekem mindegy, higgy a ChatGPT-nek (ez már megmutatja, mennyire értesz hozzá...), és legyél felelőtlen.

Elég világosan, mayar nyelven leírtam, ennél többet nem tehetek.

tegnap 10:58
 24/48 A kérdező kommentje:
23# Hiszed, vagy sem, nekem a PREP igenis egy nagyfokú biztonságérzetet adna. Tudom, nem mindenre jó az sem, de azért nem lenne bennem a félelem. Legalább a legsúlyosabbat elkerülném vele.
tegnap 12:20
 25/48 anonim ***** válasza:
50%

csak azt hiszed...

mindegy, laikussal nem vitatkozom. Azt hiszel amit akarsz.

Ha már a szakértő vélemények nem érdekelnek...

tegnap 12:28
 26/48 A kérdező kommentje:

17# "Bro, egyrészt nem azért veszélyes a HIV, mert életed végéig gyógyszert kell szedned, hanem mert konkrétan belehalhatsz."

Na ez konkrétan nem igaz... Valóban van a HIV-nek egy előrehaladott állapota, az AIDS, az már egy nagyon súlyos állapot. Ezért kell minél hamarabb felismerni a fertőzöttséget, de ha naponta szedi a fertőzött a gyógyszereket, akkor a vírusszámot a nullához közelire értékre lehet lecsökkenteni, igaz, teljesen sajnos nem lehet kiirtani a szervezetből, és ha az egyén kihagy napokat a szedésben, akkor semmit sem használ..

tegnap 12:30
 27/48 A kérdező kommentje:
17# Amit te írsz, az max a 70-es, 80-as években volt igaz... Talán Freddie Mercury is abba halt bele. Olyan szempontból káros, hogy félrevezeted az embereket. Van gyógymód, de sajnos teljesen nem lehet kiirtani ezt a nyavalyát a szervezetből... Ez szerintem is probléma.
tegnap 12:32
 28/48 A kérdező kommentje:
Viszont nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát!! Amire van védőoltás szexuális fertőzésre, azt érdemes beadatni, a HIV megelőzése ellen érdemes Prepet szedni (már akinek engedi a pénztárcája, mert ahogy olvastam mocskosul, pofálanul drága a dolog!!) De fontos, hogy Prepet csak az szedhet, aki MÉG NEM fertőzött! Alles zusammen, szexuális kultúra, felvilágosítás Magyarországon a béka feneke alatt van.
tegnap 12:35
 29/48 A kérdező kommentje:
Jó, annyi aggály van a dologgal kapcsolatban, hogy nem tudom, hogy az ilyen HIV-utókezelő gyógyszer mennyire terheli meg pl a májat...
tegnap 12:42
 30/48 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, de erre már nem tudok mást mondani, te nem vagy normális. Pszichopatológiai eset... Higgy a chatGPT-nek, ne egy szakembernek :D

Remélem, ha beteg leszel, a mesterséges intelligenciára bízod magad, és nem az orvosokra :D

A mai napig évente több százan halnak bele, de te csak böfögöd a tájékozatlan baromságaidat.

Itt ha valaki félrevezeti az embereket, az pont te vagy.

Erről ennyit.

tegnap 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!