Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BUDAPESTI MELEGEK: hová jártok szórakozni hétköznap, ha a melegbárok zárva vannak? 22/F
Figyelt kérdés
Felvidéki vagyok, és holnap Budapesten töltöm az estét és szeretnék ismerkedni. Kíváncsi lennék, hogy ti melyik bárban vagy diszkóban találkoztatok meleg srácokkal. Tinderezni is talán, fogok, de élőben sokkal jobban szeretek ismerkedni. Tudom ismerkedni ideálisabb lenne hétvégén, amikor a melegbárok nyitva vannak, de az ismerkedés nem volt az utam célja, ez csak egy bónusz.nov. 4. 12:02
1/11 anonim válasza:
Miért nem keresel magadnak valakit felvidéken?
3/11 anonim válasza:
Coxx
Why not
Magnum
69
Mind nyitva van
Ismerkedni? Ezt a fogalmat Felejcsd el!
Beszéltek pár mondatot és dugtok, vagy nem. Ennyi.
Itt nincs ismerkedés haverkodás.
4/11 A kérdező kommentje:
Kisvárosban élek Pozsonyhoz közel, az itteni meleg bárok elég kicsik és kevés ember jár oda. Pozsony önmagában is egy elég kicsi város, a szórakozóhelyek pedig eléggé gyengék. Budapest ehhez képest nagyobb, és tudom, hogy van ott egy szórakozóhely, ami több emeletes és több DJ is van. Ilyen szórakozóhelyről itt csak álmodni lehetne. Ami az online ismerkedést illeti, az még jó opció, viszont személyesen mégis más ismerkedni. És nem tudom, hogy jelen esetben szeretnék-e valami komolyat, nem mondom, hogy nem alakulhat ki belőle valami, de nincs semmi elvárásom.
nov. 4. 13:24
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én kimondottan szórakozóhelyet szeretnék, a Coxx (nem tudtam, hogy ilyen bár is van), szóval ez egy opció, de szaunába nem hiszem, hogy szeretnék menni.
nov. 4. 13:29
6/11 anonim válasza:
Felvidéki, 100 kilós és 45 éves pasi is bejönne neked? Ha igen...
😊
7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de meg vagyok elégedve a korosztályommal.
nov. 4. 13:35
8/11 anonim válasza:
Melyik az a szórakozóhely, ami többemeletes?:DD
Erről még nem hallottam..
Egyébként otthon punnyadnak, valószínűleg
9/11 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem instant fogas.
nov. 4. 17:37
10/11 anonim válasza:
9.
Igen, de onnan kitiltották a melegeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!