Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelt kérdés
Nekem egy szexrandi lett volna azonban a srácnak olyan büdös szája volt, hogy inkább offoltam. Még ő kérte ki magának...
2023. ápr. 26. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%

Amikor a Covid első hulláma miatt mindenkit hazaküldtek az egyetemekről, a kollégiumból, és akkor márciusban hazakellett költöznöm Budapestről egy 200km-re lévő faluba.

Semmi ismerkedési lehetőség nem volt, Tinderen,Gayromeon,Grinderen is hiába voltam fent, nem volt kivel ismerkedni a környékről, aki meg szóba jöhetett volna, én pedig nagyon szerettem volna akkor megdugatni magam már...:D

Pár hónap felesleges keresgélés után eszembe jutott, hogy van a faluban egy nálam jóval idősebb (akkor volt 47 körül, én 21 voltam) férfi, aki mióta legelőször regisztráltam Gayromeóra folyamatosan próbál elcsábítani minden platformon, úgy voltam vele, hogy ha nincs ló jó a szamár is...:D

Szóval belájkoltam egy képét Facebook-on, persze írt is már rám, pici csevegés után áthívott magához filmezni, átmentem, és amikor a szexre került sor emlékszem ránéztem az órára mert pont az ágy mellett volt, 22:24 volt, 22:25-kor már lüktetett bennem, hogy elélvezett. Picivel később újra próbálta, akkor már 2 percig bírta... :D

Majd egy másik nap ugyan ezt eljátszottuk, szóval 4x megdugott, és tartott ez összesen 6 percig.

Nem lettem kisegítve :)

2023. ápr. 26. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A fitymaszűkületet lehet kezelni. Gáz de akkor is kell.

Nekem a herezacsin volt egy zsírgolyó. Ocsmány volt. Gáz elmenni dokihoz de kb fél éve volt ott és 18 évesen mégis elmentem. Ráadásul nő volt. Megműtötték 1 hétre rá. "műtét" mert fel kell vágni és úgy jön ki...

Amúgy a leggázabb talán az volt mikor a csávó előadta milyen aktív meg minden aztán élőben könyörgött hogy dugjam meg. :D Megdugtam mert alapba főleg aktív vagyok de akkor is vicces volt.

2023. ápr. 27. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Full csajos volt a srác...
2023. ápr. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!