Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt eddig a leggázabb randitok? Mesélnétek
sztorikat?
Ez ilyenkor úgy szokás hogy te is elmeséles a leggázabb randidat rögtön a kifejtésben.
2021. márc. 17. 00:06
Nem jöttek el, letiltottak tali előtt, de ami mégjobb amikor 2-3 nap után megjelentek magyarázkodni és engem hibáztatni aztán előadták h még jó h nem jöttek el ilyen emberrel találkozni. Ennél lejjebb sztem nincs. Jó talán amikor a csaj 3 bnőjével együtt jelent meg mert "féltik". Otthagytam őket.
2021. márc. 17. 00:47
Egyszer beszeltem egy lannyal a neten aki athivott magahoz, egy kis panelt berelt es szo szerint egy asztal, 2 szek meg egy matraca volt.
Meg a talalkozas elott kuldott kepeket is amivel utalt hogy mar dugna egy jot.
Na atmentem, elkezdunk beszelgetni es erre elkezdi bujni a telefonjat. Egyszer csak megszolal hogy bocsi de a mai nap nem lesz jo mert a huga koleszos es beteg, most szoltak hogy el kell jonnie a koleszbol. Elmegy erte es nala lesz a lakasban mert a szulei messze laknak, nem tud ma mar hazamenni.
Na eljottem es kesobb mikor rairtam akkor nem is valaszot.
Ertem en hogy eloben nem tetszettem neki annak ellenere sem hogy a kepeim valodiak voltak de azert kamuzni nem kellett volna mert amugy nem masztam ra, csak beszelgettunk. Nem lett volna kotelezo a szex.
2021. márc. 17. 01:03
4/22 A kérdező kommentje:
Aztarohadt, hát ennyire szar randiaim még nem voltak :D nekem is volt pár ami elég gáz volt de ezek...
2021. márc. 17. 01:13
6/22 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan hogy neten ismerkedtem egy csajszival (azóta se ismerkedek neten) aztán talàlkoztunk párszor de egyálltalán nem volt jó vele folyton telóját piszkálta mikor étteremben kajáltunk, hanyagolt barátai miatt, folyton kamuzott és nagyon rám telepedett, nekem ez volt az eddigi leg gázabb :D
2021. márc. 17. 01:36
#2 te hülye vagy. Mi van ha gruppent akartak? :) De még ha nem is, akkor is kezelhetted volna jobban a helyzetet.
2021. márc. 17. 06:38
ha láttad vna azokat a fejeket és megnyilvánulást, ez az utolsó ami eszedbe jutott vna hidd el.
2021. márc. 17. 06:40
Elhivott egy srác randizni a tőlünk 2 percre lévő kocsmába,oda értünk, leültünk erre benyögte hogy most full csóró, nincs pénze.Gondoltam oké, mással is előfordul,1-2 kólába én sem halok bele ha én fizetem.Erre megállás nélkül sört ivott, már vagy a harmadikat rendeltette velem amikor a pultos pasi (ismertem kb 5 éves koromtól, apum korabeli) odajött és jól kiosztotta a csávót hogy mit képzel magáról, én fizettem egész este, milyen viselkedés ez.. Stb. A csávó elment, de utána még küldött egy SMS t hogy feljonne hozzám. Ignoráltam a faszba.
2021. márc. 17. 07:08
Kapcsolódó kérdések: