Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek vicces és/vagy kellemetlen randijaitokról? (:
Előző: az miért vicc ha mekibe viszed? Gyerekmenüt kértél neki vagy mi? :D
A mostani fiú az első, akivel randizok így nincs nagy tapasztalatom, de azt elmondhatom hogy az első randink nagyon kellemetlen volt nekem. Jól éreztem magam vele, de mindketten szerencsétlenkedtünk. Sok volt a kínos csend. A kezemet meg akarta fogni, de én meg elhúztam mert azt hittem csak véletlenül ért hozzá. A legrosszabb viszont az volt, ahogy a randi végén búcsúzkodtunk. Meg akart csókolni, de én meg elhúzódtam, fogalmam sincs miért.
Azt hittem nem hív többet, de azóta már többször találkoztunk. :)
OFF: Ez hülyeség ha tetszel a lánynak akkor az is bőven megteszi, ha sétálni mentek a parkba. Nem emiatt nem jött össze.
Az en sztorim, utólag vicces, mert mindenkinek eltudom mesélni, hogy lúzesegben en viszem a pálmát. :D
Emelje fel a kezet, az akit egy csaj elhivatja magához filmet nézni, es tényleg filmet néztünk. :D
Egy összejövetelen ismertem meg a lányt, beszélgettünk a filmekről, mindkettőnk "bakancs listáján" ott van, hogy megnézni az IMDb top100 filmet. S arról beszéltünk ki mit nézet mar meg satöbbi. Elkertem az este végen a facebookjat, de mivel nyaralni menetem 2 hétre igy nem érdekelt a dolog különösebben. 3 het múlva Ő irt rám, hogy beszéltünk, hogy megnezhetnenk egy filmet a listáról es átjönne hozzam szombat este. Kerekedett a szemem, mert tudtam ez mit jelent, s igencsak az esetem volt a lany, nem az a fajta akinek kuncsorognia kell a szexert.
Erre az estre van egy Jolly Joker filmem, amit imádok, es nem annyira sokan ismerik. Mondom akkor en főzök valamit, o meg hoz bort.
Megjött, feszülős top, miniszoknya, harisnya, magassarkú.. Oh mamam.. :D megettük a kaját, beszélgetttunk, megittuk a bort. Bementunk a szobába. O leült a kanapé egyik végébe, en atkaroltam de nem dőlt hozzam meg semmi, simogattam a karját, film közben folyamatosan dumált amit utalok, de iszonyatosan zavarban volt, ezzel próbálta oldani a feszültséget. Megnéztük a filmet, jo gondoltam ebből nem lesz semmi, felajánlottam, hogy hazakísérem, látszott rajta, hogy zavarban van. Erre mondja, hogy itt szeretne maradni. Wtf?? Meg 3 órán keresztul dumalunk mindenféle hulyesegrol. Amikor közelebb ültem o finoman távolodott, mintha egy macska-Eger jatek lett volna. Majd végül en mondtam, hogy álmos vagyok, s szinte meg akkor sem akart menni. Utólag kiderült, sose csinált ilyet, de kiszerette volna velem próbálni, csak annyira ideges volt, hogy kb semmennyire nem tudott ellazulni nem hogy a szexhez. De azert jol éreztem magam, o volt ez elso külföldi lany akivel randiztam. Örök emlék marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!