Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mesélnétek vicces és/vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek vicces és/vagy kellemetlen randijaitokról? (:

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Egyszer mekibe vittem egy lányt viccből. :D Persze nem lett belőle semmi, pedig én élveztem. :(
2016. dec. 5. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Előző: az miért vicc ha mekibe viszed? Gyerekmenüt kértél neki vagy mi? :D

A mostani fiú az első, akivel randizok így nincs nagy tapasztalatom, de azt elmondhatom hogy az első randink nagyon kellemetlen volt nekem. Jól éreztem magam vele, de mindketten szerencsétlenkedtünk. Sok volt a kínos csend. A kezemet meg akarta fogni, de én meg elhúztam mert azt hittem csak véletlenül ért hozzá. A legrosszabb viszont az volt, ahogy a randi végén búcsúzkodtunk. Meg akart csókolni, de én meg elhúzódtam, fogalmam sincs miért.

Azt hittem nem hív többet, de azóta már többször találkoztunk. :)

2016. dec. 5. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Előtte feltettem itt egy kérdést, és 90%-ban olyan válaszokat kaptam, hogy mekibe soha ne vigyek egy lányt. De azért kipróbáltam. :D
2016. dec. 5. 13:21
 4/13 piriiiii ***** válasza:
88%
Először találkoztam valakivel, nem tudom konkrétan, hogyan néz ki, egy kocsiban várt rám. Kerestem a kocsit, amikor szembe jött velem egy srác, és mindketten azt hittük a másikra, hogy vele találkozunk (bár nekem azért gyanús volt, hogy nem ő az, ráadásul piaszag is áradt belőle...). Majdnem elmentem vele, de végül kiderült, hogy tévedés. :D
2016. dec. 5. 13:42
 5/13 piriiiii ***** válasza:
nem tudtam*
2016. dec. 5. 13:42
 6/13 Diavolino44 ***** válasza:
100%

OFF: Ez hülyeség ha tetszel a lánynak akkor az is bőven megteszi, ha sétálni mentek a parkba. Nem emiatt nem jött össze.

Az en sztorim, utólag vicces, mert mindenkinek eltudom mesélni, hogy lúzesegben en viszem a pálmát. :D

Emelje fel a kezet, az akit egy csaj elhivatja magához filmet nézni, es tényleg filmet néztünk. :D

Egy összejövetelen ismertem meg a lányt, beszélgettünk a filmekről, mindkettőnk "bakancs listáján" ott van, hogy megnézni az IMDb top100 filmet. S arról beszéltünk ki mit nézet mar meg satöbbi. Elkertem az este végen a facebookjat, de mivel nyaralni menetem 2 hétre igy nem érdekelt a dolog különösebben. 3 het múlva Ő irt rám, hogy beszéltünk, hogy megnezhetnenk egy filmet a listáról es átjönne hozzam szombat este. Kerekedett a szemem, mert tudtam ez mit jelent, s igencsak az esetem volt a lany, nem az a fajta akinek kuncsorognia kell a szexert.

Erre az estre van egy Jolly Joker filmem, amit imádok, es nem annyira sokan ismerik. Mondom akkor en főzök valamit, o meg hoz bort.

Megjött, feszülős top, miniszoknya, harisnya, magassarkú.. Oh mamam.. :D megettük a kaját, beszélgetttunk, megittuk a bort. Bementunk a szobába. O leült a kanapé egyik végébe, en atkaroltam de nem dőlt hozzam meg semmi, simogattam a karját, film közben folyamatosan dumált amit utalok, de iszonyatosan zavarban volt, ezzel próbálta oldani a feszültséget. Megnéztük a filmet, jo gondoltam ebből nem lesz semmi, felajánlottam, hogy hazakísérem, látszott rajta, hogy zavarban van. Erre mondja, hogy itt szeretne maradni. Wtf?? Meg 3 órán keresztul dumalunk mindenféle hulyesegrol. Amikor közelebb ültem o finoman távolodott, mintha egy macska-Eger jatek lett volna. Majd végül en mondtam, hogy álmos vagyok, s szinte meg akkor sem akart menni. Utólag kiderült, sose csinált ilyet, de kiszerette volna velem próbálni, csak annyira ideges volt, hogy kb semmennyire nem tudott ellazulni nem hogy a szexhez. De azert jol éreztem magam, o volt ez elso külföldi lany akivel randiztam. Örök emlék marad. :)

2016. dec. 5. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez a pálmavivés, hogy nem volt szex? Valami Monty Python-os jelenetre számítottam.
2016. dec. 5. 14:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem értem, miért gáz a meki.
2016. dec. 5. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
A legrosszabb a kuka nő. Egyszer találkoztam valakivel, netről ismertem meg, és nem akartam kávézóba vagy egyéb szokásos helyre hívni és amúgy is közbe jött egy üzleti út vidékre (csak pár órás), gondoltam elviszem magammal. Borzasztó volt, elég hamar elfogytak a standard első randis kérdések, és onnan kezdve nem igazán tudtam beszédre bírni. Kb 3 órát ültünk az autóban csendben, a végén már padlógázzal mentem az autópályán hazafelé, hogy hamarabb véget érjen a rémálom :)
2016. dec. 5. 18:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer jelentkeztem egy hirdetésre, szimpi volt a hirdetés szövege. Többször írogattunk egymásnak.Sok-sok éve volt, ő számítógéppel nyomtatta a leveleket, én írógépen írtam. Megbeszéltük, hogy találkozunk, egy cukrászdában, fehér rózsa legyen az ismertető jel, mint a filmekben. Berobbanok a cukiba, és a saját bátyám várt rám fehér rózsával.
2016. dec. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!