Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kizáró ok lenne, ha a leendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lenne, ha a leendő pasitok néha akciófigurákkal játszana?

Figyelt kérdés
Van élete, sok helyre lehet vele kimozdulni. Állítólag jóképű. Igényes. Szóval nem egy zsíros hajú, pattanásos hulyegyereket kell elképzelni ehhez. Viszont a vásárolt szuperhősös, filmes akciófigurakkal szokott játszani is. Hangeffektek szájjal, valamint sztori kreálva az összetűzésükhöz:D Szóval meglehetősen "gyerekes" szinten.

2016. júl. 10. 02:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, én imádom az ilyen pasikat. :D Első randira simán vihetném magammal a mackó gyűjteményem, hogy együtt játszhassunk.
2016. júl. 10. 03:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sodronyinget, sisakot kardot fabrikálok és néha beöltözöm keresztesnek. (Azé me' a magassarkú szorít) 29/f
2016. júl. 10. 06:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik felnőttként gyerekesnek tartják a játékot. Jobban megnézed őket, humortalan, kissé besavanyodott emberek.
2016. júl. 10. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem,baromira orulnek neki hogy megmaradt ez az ene:3 Aranyosnak tartanam:)
2016. júl. 10. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
A parom Horus Heresy figurakat fest,en aranyosnak talalom ezt a rajongasat,tudok olvasni addig.A te hobbid esetleg a hangeffektek miatt zavarna,ha nem tud kulon vonulni.Amugy semmi baj ezzel:)
2016. júl. 10. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Most ezt így elképzeltem korán reggel.....😲
2016. júl. 10. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj csak ne ilyen figuraja legyen:

[link]

:D

2016. júl. 10. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
#7-es most sírtam be te állat :D
2016. szept. 4. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha amúgy az élet többi területén felnőttként áll helyt,pl. önálló,nem ugrál az egészséges szülei körül,mintha ágyhoz kötöttek lennének,nem dörgöli az orrom alá,hogy bezzeg az anyja nem így főz,stb.,akkor engem nem zavarna.
2017. júl. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!