Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk lányok tudnátok mesélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok tudnátok mesélni az internetes társkeresőn való Tapasztalaitokról?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék vicces,érdekes,fura,Wtf, és egyéb pozitív/ésvagy negatív szembesüléseitekkel. Internetes társekeresőn tinder stb....

Fiúk-lányok válasza is érdekel.

2016. ápr. 19. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány akit itt ismertem meg, másnak adta ki magát más képével és nevével élt vissza. Mikor kiderült értesítettem azt akinek az adataival élt vissza és feljelentést tett.
2016. ápr. 19. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bevalt :) Persze rengeteg furcsa emberbe bele lehet futni, de az olyanoknak mint en, akik picit onbizalomhianyosak, nem tul csinosak, elsore nehezen nyilnak meg es zavarban vannak, utana viszont mar elojon a humoruk es felengednek, tokeletes hely ismerkedni.

Raadasul sokkal tobb emberrel futsz ossze, mimt eloben. Neten ismertem meg a mostani parom is akivel remelem egyutt is maradunk :)

L

2016. ápr. 19. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
tapasztalat: tizenévesen próbáltam társkeresőkön ismerkedni de csak harmincas meg negyvenes férfiak írtak rám olyan szöveggel amit szerintem 10-20 embernek is elküldtek.. mondanom sem kell, nem ilyet kerestem. fiatal fiúk nem nagyon voltak akkoriban.. lehet már másképp van de eléggé elment a kedvem a társkeresőktől (jelenleg nincs is szükségem ilyesmire)
2016. ápr. 19. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Csalódás csalódás hátán. De persze nem maga az internetes tárkeresés okozta a csalódást, hanem a másik fél, szóval így nem lehet rávetíteni, hogy hülyeség és nem jó, mert valakinek bejön. Emberfüggő. A legnagyobb baj talán az, hogy sose találsz olyat, akivel egy hullámhosszon vagy és közel is lakik hozzád. Mindig 300 km a távolság.
2016. ápr. 19. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy én most nem a tárkeresőkről beszéltem, mert azokat utálom és erőltetettnek tartom, hanem mondjuk a gyk-ról, chat.hu-ról, ismeretlenek.me-ről. Ahol spotán ismerkedhetsz emberekkel, nem olyan erőltetett módon, mint egy internetes társkeresőn. A társkeresőket utálom és sose voltam fent egyiken sem.
2016. ápr. 19. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
#3 vagyok én amúgy interneten ismertem meg a barátom (megvan a 300 km táv) de egy olyan oldalon ami nem társkeresésre való és nem is ebből az okból voltam fent, hanem csak úgy összejött
2016. ápr. 19. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Voltam fent egy pár helyen, de meguntam. Már azt is untam, hogy a nők képeit végignézzem, nemhogy elolvasni az adatlapokat. Ami természetesen ki van szépítve, és a nagy része kamu. Mindenki a legjobb tulajdonságait írja le magáról (vagy próbálja magát beállítani olyannak, amilyen nem is), felteszi a 3-4 legjobban sikerült képét, aminek szintén nem sok köze van a valósághoz. Szóval semmilyen rossz tulajdonságát nem ismered meg, mindenki szép és tökéletes, amíg nem találkozol vele élőben, aminek a 90 %-a úgyis csalódás lesz, ha eljuttok odáig.
2016. ápr. 19. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:

1) 1000 ilyen kérés volt már, keresgéljél.

2) Nem vagy nekem semmi, hogy minimális erőfeszítést tegyek azért, hogy te jól szórakozz.

2016. ápr. 19. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Magas, sportos, intelligens férfi vagyok, hagyományos értékrenddel rendelkezem. Nem használati tárgyként tekintek a nőkre, nem a mai "férfiaktól" hallott fogyatékos dumákkal próbálok hódítani, amik számomra bármilyen hihetetlen is, de működnek...

Az elmúlt másfél évben kb. 10 randim volt és ebből 6 nőtől hallottam azt, hogy nagyon jól érezték magukat, rég nevettek és beszélgettek ilyen jót (ezt én is láttam rajtuk, tehát nem lerázó szöveg), de nincs szikra, mert túl normális vagyok és ők inkább rosszfiúkra szoktak bukni, amire nem tudnak épeszű magyarázatot adni. Ők elvileg értelmes, felnőtt nők voltak (ügyész, tanár,...). Amúgy neten a nők 90%-a nem reagál semmit az normális, kultúrált leveleimre. Vannak tipikus kihasználós, rosszfiú ismerőseim, akiknek a "Szia! Hogy vagy!", vagy az "Ismerkedünk?" üzeneteire is 50% válaszolnak és hetente más nők fekszenek az ágyukban. A beszédstílusukra leginkább a retardált, vagy a primitív szó illik... Ők magyaráztak nekem, hogy rosszul állok a dologhoz és túl normálisan közeledek, miközben erre nincs szükség, de én akkor sem tudok agyhalott módra beszélni. :-) Inkább várok arra az egy értelmesre, akinek normális férfi kell.

2016. ápr. 20. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam értelmesen beszélgetést kezdeményezni, írtam normális hangvételű leveleket, semmi válasz nem jött. Aztán felidegeltem magam, és csak poénból elküldtem egy csomó nőnek üzenetben csak ennyit, hogy "Gerincre vágnálak!" És csodák csodája, jöttek a válaszok. Jó, egy-kettő elküldött a halál fa.szára, de a többséggel kialakult beszélgetés. Szóval tényleg erre van igénye a nők nagy részének sajnos, hogy bunkó paraszt legyél velük.
2016. ápr. 20. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!