Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok tudnátok mesélni az internetes társkeresőn való Tapasztalaitokról?
Kiváncsi lennék vicces,érdekes,fura,Wtf, és egyéb pozitív/ésvagy negatív szembesüléseitekkel. Internetes társekeresőn tinder stb....
Fiúk-lányok válasza is érdekel.
Nekem nagyon bevalt :) Persze rengeteg furcsa emberbe bele lehet futni, de az olyanoknak mint en, akik picit onbizalomhianyosak, nem tul csinosak, elsore nehezen nyilnak meg es zavarban vannak, utana viszont mar elojon a humoruk es felengednek, tokeletes hely ismerkedni.
Raadasul sokkal tobb emberrel futsz ossze, mimt eloben. Neten ismertem meg a mostani parom is akivel remelem egyutt is maradunk :)
L
1) 1000 ilyen kérés volt már, keresgéljél.
2) Nem vagy nekem semmi, hogy minimális erőfeszítést tegyek azért, hogy te jól szórakozz.
Magas, sportos, intelligens férfi vagyok, hagyományos értékrenddel rendelkezem. Nem használati tárgyként tekintek a nőkre, nem a mai "férfiaktól" hallott fogyatékos dumákkal próbálok hódítani, amik számomra bármilyen hihetetlen is, de működnek...
Az elmúlt másfél évben kb. 10 randim volt és ebből 6 nőtől hallottam azt, hogy nagyon jól érezték magukat, rég nevettek és beszélgettek ilyen jót (ezt én is láttam rajtuk, tehát nem lerázó szöveg), de nincs szikra, mert túl normális vagyok és ők inkább rosszfiúkra szoktak bukni, amire nem tudnak épeszű magyarázatot adni. Ők elvileg értelmes, felnőtt nők voltak (ügyész, tanár,...). Amúgy neten a nők 90%-a nem reagál semmit az normális, kultúrált leveleimre. Vannak tipikus kihasználós, rosszfiú ismerőseim, akiknek a "Szia! Hogy vagy!", vagy az "Ismerkedünk?" üzeneteire is 50% válaszolnak és hetente más nők fekszenek az ágyukban. A beszédstílusukra leginkább a retardált, vagy a primitív szó illik... Ők magyaráztak nekem, hogy rosszul állok a dologhoz és túl normálisan közeledek, miközben erre nincs szükség, de én akkor sem tudok agyhalott módra beszélni. :-) Inkább várok arra az egy értelmesre, akinek normális férfi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!