Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csak a kalandorok találnak meg netes társkeresőn? .
Mert a férfiak számára a netes társkeresés másra szimplán nem jó.
A nők hajlamosak elhitetni magukkal, ha megfekteti őket egy alfa, hogy az az ő kategóriájuk, ergo a normális srácok nem kellenek már.
Képzeld el mit tesz egy női egóval, ha kap napi 20-30 levelet...
A férfiak értelmesebbje vette az adást és lelépett, nem regisztrál.
Aki fenn maradt, az vagy so desperate vagy pedig dugásra jól tudja használni(ergo magas, jóképű és a többi felszínes dolog) a platformot.
A dagadt nőkért amúgy sem tolongunk, szóval kézenfekvő, hogy a társkeresőn az utóbbi kategória lesz az, aki esetleg megtalál téged ÉS akinek veszed a fáradtságot és vissza is írsz.
Sztem elég egyszerű és következetes a logika.
30F
csak azért, mert ba. szod észrevenni a normálisat
nemer, kort
Mert netes társkeresőket nem használnak normális férfiak.
Egy időben gondoltam rá, hogy regisztrálok egyre, de ezzel ugyanaz a bajom, mint pl egy klubban ismerkedni ahol megy a hangos szar zene és nem lehet beszélgetni.
Itt is csak megnézheted hogy néz ki a másik és pár szót tudsz vele váltani.
Amúgy meg elég cikinek is gondoltam volna regisztrálni, mi van ha valaki aki ismer meglát rajta, pl amikor felugrik egy társkeresős reklám.
22/f
Köszönöm mindenkinek.
#2: Elég nyers volt, de kössz.
#3: Igen is észreveszem a normálisakat, mivel gondolkodás terén én is oda sorolom magam. Egy elírás még nem a világ vége.
Én normálisnak tartom magam, és anno sok kapcsolatom is kialakult netről, akkor még valahogy kevésbé voltak felszínesek az emberek. Az utóbbi időben tapasztalom azt, hogy egyre nehezebb ilyen helyeken ismerkedni, pedig én ugyanúgy komoly kapcsolatot keresek.Biztos vagyok benne, hogy azért még akadnak hozzám hasonlóak, csak tényleg kevesebben vannak.
28/F
4: Nem muszáj nyilvános képet kitenni.
Én csak e-mail-en adok meg képet, ha a fiú már küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!