Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért, , buggyant" még a diplomás nőknek
is egy része?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom milyen arányban, de azaz biztos hogy vannak fenn furcsa nők. Egyik kiírja, hogy szimpatikus vagyok neki, meg az adatlapján az szerepel, hogy itt lakik tőlem nem messze. Erre elkezdünk beszélgetni és akkor már messze lakik, meg külföldön dolgozik és nem jön haza, és törli magát az oldalról. A másik rám írt, hogy tetszik neki az adatlapom és külsőre sem vagyok taszító a számára, írt hogy ismerkedjünk és ő is azzal foglalkozik, amivel én. Erre fél óra múlva, mikor írta volna neki, akkor láttam, hogy törölte magát a társkeresőről. A harmadikról futókép készült, hogy sportol, erre leírja nekem, hogy mozgássérült és alig tud járni. Emellé az adatlapján munkahely van írva, közben hónapok óta nem dolgozik... Lehet én vagyok a hülye.
Ezekszerint még tapasztalatan vagy :D Ilyen ez a popszakma. És nem láttál még mindent.
2016. ápr. 17. 19:32
2/21 A kérdező kommentje:
Egy hete jöttem fel egy ilyen oldalra. Nem tudom mi vár még rám. Remélem pozitív dolgok így közel a 30 hoz.
2016. ápr. 17. 19:33
3/21 anonim válasza:
A női lélek rejtelmei...
Ugye milyen buli lesz elvenni egy ilyet egy életre?
;)
2016. ápr. 17. 19:34
4/21 anonim válasza:
A mostani szakításomkor felmentem egy ilyen oldalra, kb 3 hétig bírtam a rengeteg kamut, kavarást, csúsztatást, ami ott megy.
Pedig én is 30 felett vagyok, és ennyi idősen egyre nehezebb ismerkedéshez helyet találni.
2016. ápr. 17. 19:37
5/21 anonim válasza:
Óhhh, ha tudnád, hogy mennyi ilyen pasi van.:D
Kiírod a profilodra, hogy "Nem érdekelnek 20 évvel idősebbek"&"Nem keresek támogatókat" etc etc.. Erre csak ilyen üzenetek jönnek.
Egyszer az a baj, hogy nem írsz vissza nekik, másszor meg az, ha visszaírsz, hogy "bocs, túl idős vagy/nem vagy szimpi(egyszavas leveleknél pl ahol annyi a jelige, hogy szex)/komoly kapcsolatot szeretnék, te meg csak szexelni akarsz.:D
Szóval ne aggódj, pasiból is bőven van ilyen, társkeresőkön meg még több.
De azért hajrá, remélem találsz értelmest is.:)
2016. ápr. 17. 19:42
6/21 bandi6891 válasza:
én is fent vagyok 3-on is de csak azért hogy erősítsem az ellenszenvemet a nők irányába hogy még véletlenül se áhitozzak utánuk.Én megmondom neked őszintén nem igazán vonz semmi amit a gyengébb egyedek produkálnak,a határozott nők,több értékkel rendelkező nők ilyen korban már rég megállapodott.Lassan harminc vagyok,még pár évig megúszhatom az albérletet,utána keresek nőt de inkább férfit kizárólag lakótársnak,nekem nem hiányzik senkinek az elviselhetetlen ökörségei... Párkapcsolat?Na azt már nem,én a nyugalmat keresem.
2016. ápr. 17. 19:43
7/21 anonim válasza:
Társkeresés szempontjából a legrosszabb, amit tehet egy férfi, az a társkereső oldalon pazarolni az idejét, teljesen megbolondult és elszállt nőkre.
8/21 anonim válasza:
#5-ös: ez az élet nagy kérdése. Ha tele van a társkereső funkcionális analfabéta kamus emberekkel mindkét nemből, akkor elvileg nekik gyorsan egymásra kellene találniuk, mégis több tucat olyan profilt látok, akik már 5 éve is ugyanazzal a fotóval, és szöveggel hirdettek, de persze a regisztráció csak 3 hetes :D :D :D
9/21 anonim válasza:
1es vagyok. Majd ha eljutsz esetleg oda valamelyikel hogy méltóztasson veled találkozni na ott is lesznek érdekességek. Jön pl a büdös ápolatlan nő a 100 kilójával amikor a képeken 50 kilós volt még... ezelőtt 10 éve és akkor közli hogy miért ilyen helyre hoztad ahol nem elég fejlett a vegán kultúra :D Azt hittem viccel de nem. Utána elkezdte magyarázni nekem hogy hát húst ne akarjak már enni mert egészségetelen és amúgy is mennyire borzasztó dolog ez. Pár perc után kajak azt hittem hogy kandikamera mert ez már nem voltam képes elhinni.
Aztán volt olyan amelyik hozta magával a kis kutyuját Lukit asszem így hívták és azon nyavajgott hogy nem lehet behozni az étterembe. Velem az átlagos csávóval ilyesmi nők hajlandóak kb találkozni és ez is sok sok levél és idő után.
Ja amúgy nem iejesztgetni akarlak csak gondoltam adok egy kis tapaszatlatot így közel a 30hoz :D
2016. ápr. 17. 19:44
10/21 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok 30 környékén. Voltam fenn azelőtt is társkeresőkön, de közben lett egy kapcsolatom másfél évig. Ez a dolog nem működött, így újra itt vagyok. De volt már érdekességem is társkeresőn, hogy megismerkedtem egy gyönyörű paplánnyal, tényleg az a válogatott szépség. Tetszettem neki, de mikor meg akartam simogatni a hátát, hát akkor azt sem tudta szegény hol van, meg ezzel várni kell az esküvőig stb. Gondoltam, ha azzal addig kell várni, akkor a szexszel az 50. születésnapig...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!