Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn miért, , buggyant"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért, , buggyant" még a diplomás nőknek is egy része?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom milyen arányban, de azaz biztos hogy vannak fenn furcsa nők. Egyik kiírja, hogy szimpatikus vagyok neki, meg az adatlapján az szerepel, hogy itt lakik tőlem nem messze. Erre elkezdünk beszélgetni és akkor már messze lakik, meg külföldön dolgozik és nem jön haza, és törli magát az oldalról. A másik rám írt, hogy tetszik neki az adatlapom és külsőre sem vagyok taszító a számára, írt hogy ismerkedjünk és ő is azzal foglalkozik, amivel én. Erre fél óra múlva, mikor írta volna neki, akkor láttam, hogy törölte magát a társkeresőről. A harmadikról futókép készült, hogy sportol, erre leírja nekem, hogy mozgássérült és alig tud járni. Emellé az adatlapján munkahely van írva, közben hónapok óta nem dolgozik... Lehet én vagyok a hülye.
2016. ápr. 17. 19:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egyszer én hülye kaptam egy ilyen felkérést,hogy tudok egy ismerősömmel beszélni ha beregisztálok az oldalukra. 70 férfitól kaptam levelet fél órán belül!!!! Ez a hülye társkereső oldal a,facebookos profilképemet is ellopta.....alig tudtam törölni magam. Ne ismerkedj ilyen helyeken!!!!!
2016. máj. 18. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!