Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a 30 körüli nőknek, hogy direktbe kérdezgetik randin, hogy akarok-e gyereket tőlük?
30 felett egy nőben nincs tartás, sem önbecsülés?
Azért háborodok fel, mert első alkalommal többnyire személyesen alig ismerjük egymást,
és gondolom más pasiknál is elsütötték már ugyanezt,
és az elődeim ezeket a nőket átverték egy ingyenszexxel, (a gyengébbek kedvéért ez annak az árulkodó jele, hogy sok pasi kihasználta már őket,) és most én lennék a következő balek áldozat, aki irgalams szamaritánus módon nyeljen le minden félrelépést a tartós kapcsolatba történő becsalogatással.
Én 30 évesként nem kezdenék veled, azt is megmondom miért.
Nyílván a beszélgetés során feltetszem neked ezt a kérdést is, mert érdekel a véleményed, a hozzááláásod. Amennyben olyan választ kapok tőled, akkor nincs értelme a további ismerkedésnek sem.
Sokan vannak, akik a saját terveikHEZ keresnek olyan társat, akinek ugyanaz a tervük.
Én sem értem, szerintem is a szerelem beteljesedése szüli a gyermekvágyat, de mások ezt máshogyan érzik, nekik van gyermekvágyuk, és EHHEZ keresnek olyan férfit, akinek szintén van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!