Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi bajuk van a 30 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van a 30 körüli nőknek, hogy direktbe kérdezgetik randin, hogy akarok-e gyereket tőlük?

Figyelt kérdés

2016. márc. 20. 18:13
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

# 20:

Egyáltalán nem érzem kidobott időnek. EZ a helyes módja a dolognak.

2016. márc. 20. 20:43
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
Feltételezem, akkor az is teljesen rendben van, ha 30 feletti nőktől megkérdezem első randin, hogy le fog-e szopni minden nap és az anállal van-e problémája. Hiszen nem húzhatjuk egymás idejét.
2016. márc. 20. 20:51
 23/36 anonim ***** válasza:
52%
Ha neked ez a legfontosabb akkor kérdezd meg nyugodtan és számold a másodperceket ameddig még ott ül a nő veled szemben.
2016. márc. 20. 21:00
 24/36 anonim ***** válasza:

"Ha neked ez a legfontosabb akkor kérdezd meg nyugodtan és számold a másodperceket ameddig még ott ül a nő veled szemben."

Most döntsük el, hogy akkor mehet a full kretén vagy nem. Mert az mennyivel jobb az első találkozásnál, hogy látszik egy megkeseredett nő, akinek csak egy apuka kell. Az sem baj, ha az a szerencsétlen, aki ott ül.

2016. márc. 20. 21:09
 25/36 anonim ***** válasza:
88%

Én is már az első vagy a második randin felteszem a kérdést, de én azért, mert nem akarok gyereket. Ugyanígy felteszek más olyan kérdéseket is, amiben számomra fontos, hogy passzoljon a véleményünk, például szeretne-e kutyát, tervez-e külföldre menni legalább pár évre, vagy hűséges típus-e. Nyilván nem tudok hosszabb távra tervezni olyannal, aki akar gyereket, mert előbb-utóbb vagy nyaggatás lesz a vége, aztán veszekedés és szakítás, vagy szimplán csak szakít és keres magának olyat, aki szül neki. Ugyanez a helyzet más fontos témákkal is, pl én nem tudnám kutya nélkül leélni az életemet, és ha a pasi utálná a kutyákat és sose viselne el egyet még az udvarban sem, már előre tudnám, hogy nem lenne tartós a kapcsolat.

30 körül az ember már nem szórakozik hetekig kézen fogva sétálgatással meg felesleges körökkel. Ha összeillünk, mehet tovább az ismerkedés, de ha nem, akkor minek egyáltalán második randi? Csak pazaroljuk egymás idejét.

2016. márc. 20. 21:20
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem érzed kidobott időnek mert neked nem ketyeg a biológiai órád. Egy nőnek 30 fölött már igyekeznie kell ha még gyereket is akar. Mellesleg nekem párom 29 és mi is az elején tisztáztuk hogy ki mikor akar gyereket pedig ő még csak nem is nő.

20/l

2016. márc. 20. 21:40
 27/36 anonim ***** válasza:

Szerintem minden korosztályban megvannak a jellegzetes kérdések, ami épp fontos. 30 feletti nő, nyilván nem azt fogja kérdezni tőled hogy melyik rock banda a kedvenced, és csíped-e a fesztiválokat...Bár lehet, csak az fura.

Nem értek itt néhány válaszolót sem. Miért kell látatlanban kiélt, kétségbeesett ribinek titulálni valakit mert rákérdez erre? Igen is szempont. Én nem vagyok még 30 de kis idő után mi is beszéltünk erről a párommal hogy majd később szeretnénk szülők lenni, nem olyan nagy dolog ez. Mivel ő hamarabb akar ezért hamarabb is kérdez rá ennyi. Ne gramatizáld túl. Ha későbbiekben baj lesz köztetek úgyis szakítasz, ha meg nem akkor mehet minden tovább, kérdés ide vagy oda.

2016. márc. 20. 21:58
 28/36 anonim ***** válasza:

"iért kell látatlanban kiélt, kétségbeesett ribinek titulálni valakit mert rákérdez erre? Igen is szempont. Én nem vagyok még 30 de kis idő után mi is beszéltünk erről a párommal hogy majd később szeretnénk szülők lenni, nem olyan nagy dolog ez. Mivel ő hamarabb akar ezért hamarabb is kérdez rá ennyi."

Természetes, hogy meg kell beszélni. De aki megkérdezi az első randin, ahol épp tudod a másik fél nevét, hogy "akarsz tőlem gyereket?", attól sok jóra nem kell számítani. Nem is értem, miért kell ezt túlmagyarázni.

2016. márc. 20. 22:02
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

28: Azért ez félremagyarázás, hogy az első randin alig tudod a másik nevét.

azt akkor nem randinak nevezzük.

Randira menni az, amikor már kiválasztottam kedvesemnek az illetőt, amikor már atombiztos kölcsönös vonzalom és szeretet van, és elkezditek felépíteni a párkapcsolatotokat, a közös életeteket.

2016. márc. 21. 14:54
 30/36 anonim ***** válasza:

"Randira menni az, amikor már kiválasztottam kedvesemnek az illetőt, amikor már atombiztos kölcsönös vonzalom és szeretet van, és elkezditek felépíteni a párkapcsolatotokat, a közös életeteket."

Persze. Jó, hogy nem azt mondod, hogy házasság után van az első randi... Akkor mégis minek neveznéd?

2016. márc. 21. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!