Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a 30 körüli nőknek, hogy direktbe kérdezgetik randin, hogy akarok-e gyereket tőlük?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 18:13
32/36 anonim válasza:
"azt akkor nem randinak nevezzük"
33/36 anonim válasza:
32: Igen, de nem ismerem "azt", hogy akkor az micsoda.
Én ha randizok, a kedvesnek választottal randizok.
Tehát nem tudom, Te mit neveztél randinak, írd körül, kérlek, és akkor majd keresek neki nevet.
Addig vili, hogy nyilván találkozás kettesben. De kivel? Mit érzel iránta, miért nem ismered? Akkor meg miért akarsz vele találkozni, ha idegen és nem is tetszik még?
34/36 anonim válasza:
Elnézést, ne válaszolj. Azt hittem csak más a nézőpontod és nem tök hülye vagy. Tévedtem.
35/36 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tudtam, hogy randira azért mennek a jelöltek, hogy jobban megismerjék egymást, még mielőtt a hivatalos összejövés, vagyis Facebook családi állapottal élve "Kapcsolatban" szintre fejlődjön a kapcsolat.
Vagy csak én vagyok egy kicsit régivágású?
2016. márc. 21. 18:10
36/36 anonim válasza:
Van akinek a jobban megismerésben benne van az is, hogy a kiszemelt milyen családformában gondolkodik a jövőben. Miért szeretném tudni, hogy kiskorában mi történt vele, hogy szereti-e a fagyit vagy mi a kedvenc színe, vagy mit gondol az Árpád házi királyokról ha már ott elvérzik az ismerkedés, hogy egy olyan fontos kérdésben minthogy szeretne-e gyereket nem egyezik a véleményünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!