Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért, , buggyant" még a diplomás nőknek is egy része?
Ó, ilyet a férfiak is csinálnak. Én nem véletlenül nem vagyok fent ilyen oldalon.
De te még szerencsés vagy ennél a pár embernél, mert hamar kiderültek a turpisságok, nekem sokszor több napba, hétbe telt, mire kihámoztam a valódi embert abból, amit magáról előadott, többeknél is. Általában gyorsan rájövök, ha valaki ferdít, nem is ez a bonyolult, hanem hogy mit és mennyit ferdít. Mert azért a kíváncsiságom az ilyeneknél is dolgozik, mert attól még lehet, hogy összepasszolnánk valakivel, mert valamit elhallgat, vagy kicsit eltúloz, csak sajnos inkább az derült ki, hogy abszolút nem stimmeltünk, és persze ők voltak rendszeresen megsértődve, hogy telt az idő. Hát ha már az elején önmagát adja valaki, akkor nem megy el az idő arra, hogy ez kiderüljön és rögtön lehet tudni, hogy működhet-e vagy hanyagoljuk egymást.
Az igaz, hogy mindkét nemből rettenetesen sok az ütődött a netes társkeresőkön, de azért szerintem nem kell leírni teljesen ezt a lehetőséget, mert megvannak az előnyei is.
A hülyéken/kamukon túl kell lépni, és kitartóan keresni a normálisakat.
Engem több hónapig fűzött egy barátnőm, hogy próbáljam ki, mert egy rokonának hosszú és jó kapcsolata jött össze így. Miután végre rászántam magam, két hét múlva már töröltem is a regisztrációmat, annyira kiakadtam a sok idiótán. Aztán mégis belevágtam újból, és több hónap, ill. sok pozitív és negatív tapasztalat után végre "rátaláltam" valakire, akivel megvolt a kölcsönös szimpátia, a kémia is működött, és már másfél éve együtt vagyunk. Ő meg a netes társkeresős "kínlódást" is megúszta, mert épp csak pár napja regisztrált, amikor betoppantam az életébe. :D
Oldalakat tudnék írni amúgy a tapasztalataimról, az álnéven futóktól kezdve az olvasni/írni nem tudókon át a pszichókig, ill. a férfi ismerőseim elmondása alapján a "gyorsan szerelmesedő ukrán lányoktól" kezdve a hivatásos és nem hivatásos ribbancokon át az egészen extrém dilis nőkig.
De inkább azt mondom, fel a fejjel, meg lehet találni azt a bizonyos tűt a szénakazalban, csak kitartás kell hozzá.
15-ös
Ha 4 év után jött elő a valódi énja, akkor ez csak egy mezei kapcsolat volt. Nagyon szerencsés ember vagy!
Képzeld el, ha szül neked egy gyereket és utána sárkányosodik el...
Minden pénzed ráment volna és úgy még ha szembe is jött volna utána az igazi, azt mondaná, hogy gyerekes apukával nem kezd, más kölke neki nem kell, anyagilag sem vagy független, pá.
Ehhez képes itt vagy egészségesen, függetlenül, szóval rohadtul fel a fejjel :)
"Utána kijött a valódi énje, házisárkány lett."
Nem biztos, hogy ez volt a "valódi énje". Azért négy évig nagyon nehéz lenne ám színészkedni. Pár hónap alatt le szoktak ereszteni, ha csak megjátszották magukat.
Az emberek sokszor változnak rossz irányba sajnos. Ennek több oka is lehet, de nem elemezgetem.
"Igen, az ukrán-magyar lányok ilyenek. (...)"
Én nem erre gondoltam "gyorsan szerelmesedő ukrán lányok" alatt. Az idézőjel direkt volt. :D Több srác is mesélte, hogy rájuk írt egy-egy ukrán (vagy orosz) nő, egész jó magyarsággal. A többedik levél viszont már eléggé Google-fordító-gyanús volt. De addigra már a nő "nagyon szerelmes lett" úgy hirtelen, és már jött is volna Magyarországra, csak hát ugye az utazáshoz kért volna egy "kis" pénzt... Szóval ezek valami lenyúlós sportot űznek, elképzelhető, hogy teljesen szervezett formában. Ha csak minden tizedik megkörnyékezett pasit sikerül lehúzniuk, már extra magas "órabér" jön ki. :(
"Hát ha már az elején önmagát adja valaki, akkor nem megy el az idő arra, hogy ez kiderüljön és rögtön lehet tudni, hogy működhet-e vagy hanyagoljuk egymást."
Igen, de ezt az alapvetést is kevesen hajlandók elismerni maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!