Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a nőknek? Jóképű vagyok, jó ruciaim vannak,165cm magas vagyok. Munkám is van, de miért nem randiznak velem a nők?
A munkahelyemen van egy férfi, egész jóképű, biztosan tudom, hogy jó fizetést kap, edzett testű, jó ruhákban jár, stb. Nekem viszont nem kellene, azon egyszerű oknál fogva, hogy nagyon visszataszító a beszédstílusa, legalábbis számomra. Nem tudom, van-e barátnője, engem idegesít, amikor beszél, AHOGY beszél, pedig még a hangja sem kellemetlen. Amennyire én tudom, nem dohányzik, az irodába részegen vagy másnaposan meg nem nagyon jár be :D
Ezt csak azért mondom, hogy lásd, ilyen apróságokon is múlhat a dolog, arról nem is beszélve, ha valami ennél komolyabb probléma is van (pl kilóg a kapa a szádból, vagy folyton káromkodsz, undok vagy, vagy csámpa vagy).
Nem biztos, hogy az összes lány ugyanabból az okból utasít vissza, esetleg egy ilyen alkalommal érdemes lenne valamelyiküktől megkérdezni az okát.
Egyébként valóban, nem sokat tudunk rólad, néhány külső tulajdonságot és két átlagos jellemzőt (ami nem is igazán tulajdonság, csak egy tevékenység nem-végzése), ebből nem tudjuk, miért utasítanak vissza és mi több kellene nekik még.
Te komolyan azt hiszed, hogy amiket leirtal, azok alapjan beled lehet szeretni? Jo rucik meg nem dohanyzol, van munkad? Fonyeremeny vagy!! WTF
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!