Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a nőknek? Jóképű vagyok, jó ruciaim vannak,165cm magas vagyok. Munkám is van, de miért nem randiznak velem a nők?
Szerintem hiányzik a személyiséged precíziós beállítása. Korábban valaki szépen kifejtette, látszólag jelentéktelen részletek is taszítóak lehetnek egy nőnek. Mondok egy példát: akármilyen szép egy nő, ha csúnyán beszél, akkor nekem onnantól nem nő. De szörnyű kiábrándulás az is, ha mindig mindenért másokat hibáztat, ha mindenki más buta az ő számára.
Tényleg jobb lenne, ha 185 centi lennél, de a paramétereid így sem nem rosszak. Sok férjes nő örülne ilyen férjnek. Van kereseted, nem vered szét a házat részegen, jó képű is vagy. Csak hogy a hajadon nők még álomvilágban élnek, fogalmuk sincs róla, micsoda mennyország az, mikor úgy aludhatnak végig egy éjszakát, hogy a férjük nem akarja elvágni a torkukat egy késsel részegségében. A herceget várják szegények.
Az a baj, hogy nem nagyon van ötletem számodra. Ha két hete ismernélek, akkor biztos találnék benned hibát. :-))
Egész egyszerűen ezerféle baj szóba jöhet.
Futólag ismertem egyszer egy férfit. Rendes fickó volt és elég értelmes és jó kiállású , csak rossz volt a lehelete. Egész pontosan dögletes és infernális és nem lehetett kibírni a közelében. Senki sem mondta el neki, hogy kibírhatatlan a szájszaga 2 méter távolságból is.
Esetleg megkérdezhetnéd az ismerős nőket, hogy mi a baj veled. Ez rengeteget segítene, ha a nők őszinték lennének. De általában nem azok.
Jobb lett volna, ha a kérdésed 30 mondatban írod le, mert akkor több átjött volna a személyiségedből. Nem akarlak még én is dühíteni, de a ruci nekem is fura. Mintha meleg lennél. Bocsi.
Szerintem tedd fel újra a kérdést, sokkal hosszabb szöveggel.
#22 Ne offolj már te hülye!
Kérdező meg tegye fel újra a kérdést, nem sok hasznos választ kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!