Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a nőknek? Jóképű vagyok, jó ruciaim vannak,165cm magas vagyok. Munkám is van, de miért nem randiznak velem a nők?
Figyelt kérdés
Már rengeteg nő elutasított!Mi a túró kell nekik?Pedig nem iszom,nem dohányzom és mégsem kellek nekik!2016. ápr. 13. 15:50
11/24 anonim válasza:
Lol.
Hozzám jössz? Elveszlek férjül babám.:-D
12/24 anonim válasza:
"ruciaim"??? Mi vagy te? Egy hisztis kiscsaj? Mert úgy viselkedsz.
13/24 anonim válasza:
Mert 165 cm magas vagy. Ilyen alacsonyan egy nő se fog férfinak tekinteni.
14/24 anonim válasza:
Belső, érzelmek, tulajdonságok, értékrend, mentalitás és még sorolhatném ... AZOKKAL MI VAN?
Nem elég ha valaki jóképű és márkás ruhákat hord. Vagyis valakinek lehet elég... de ha szerelemre is vágysz akkor az bizony kevés.
15/24 A kérdező kommentje:
14. miért? mi kell még pontosan?
2016. ápr. 14. 20:49
16/24 anonim válasza:
#15 hiszen az első mondatában leírta a 14 es válaszoló hagy mi kell még...
17/24 anonim válasza:
xD "ruciaim" XDDD Szerintem az érdekes stílusod miatt... Hogy mondjam :D
18/24 anonim válasza:
"Belső, érzelmek, tulajdonságok, értékrend, mentalitás és még sorolhatném ... AZOKKAL MI VAN?"
Mintha ezek érdekelnének egy nőt is...
19/24 anonim válasza:
Nőként írtam, szóval máris van egy akit érdekel :)
20/24 anonim válasza:
Nem, téged sem érdekel. Ti nők úgy működtök, hogy ha külsőre nem jön be a férfi, akkor mindegy, milyen belsőre, úgyse fog kelleni; ha külsőre tetszik, akkor meg belsőre is tökéletesnek látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!