Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Melyik kell a komoly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik kell a komoly, vagy a vicces férfi?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kettő az egyben. Tudja mikor kell komolynak lenni, de legyen humorérzéke is
2016. júl. 1. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Javarészt legyen komoly, de ha vicces a helyzet, akkor vegye a lapot.
2016. júl. 1. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jó humorérzék nagyon fontos egy pasiban. Talán azért is, mert általában az intelligencia jele kutatások szerint. Meg hát szeretek nevetni, és nekem is jó a humorom, sokat viccelődöm, jó ha partner benne valaki. De persze fontos, hogy kellő helyzetben komoly is tudjon lenni.
2016. júl. 1. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én humorommal nagyon nehéz azonosulni, ezért sosem volt szempont, hogy a pasi nevettessen meg. De üdítő változatosság volt, amikor a párom kb az első pillanattól kezdve azokat a poénokat mondta, amiken senki más nem röhögött, csak mi ketten- ez azóta is így van. Annyira jó érzés nevetni mellette, vele.

Alapvetően nekem fontos, hogy komoly legyen, de onnantól kezdve, hogy látom, mennyire felszabadultabb egy humoros, vicces férfi mellett a kapcsolat, onnantól kezdve ez is már felkerült a listára :) Legalábbis az, hogy a humorunk stimmeljen, nem kell tízpercenként valami béna poénnal előhozakodnia.

2016. júl. 1. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Vicces. Hogy is mondjam, az én családom nem éppen normális. Kell hozzánk jó sok humorérzék, venni kell a lapot, mert sokszor csipkelődőek, gúnyolódóak vagyunk de ez mind csak bolondozás. Természetesen amikor szükséges, legyen komoly is az illető, ne csináljon mindenből poént mert azzal őrületbe tudna kergetni.
2016. júl. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!