Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyik kell a komoly, vagy a vicces férfi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 16:07
1/5 anonim válasza:
Kettő az egyben. Tudja mikor kell komolynak lenni, de legyen humorérzéke is
2/5 anonim válasza:
Javarészt legyen komoly, de ha vicces a helyzet, akkor vegye a lapot.
3/5 anonim válasza:
Nekem a jó humorérzék nagyon fontos egy pasiban. Talán azért is, mert általában az intelligencia jele kutatások szerint. Meg hát szeretek nevetni, és nekem is jó a humorom, sokat viccelődöm, jó ha partner benne valaki. De persze fontos, hogy kellő helyzetben komoly is tudjon lenni.
4/5 anonim válasza:
Az én humorommal nagyon nehéz azonosulni, ezért sosem volt szempont, hogy a pasi nevettessen meg. De üdítő változatosság volt, amikor a párom kb az első pillanattól kezdve azokat a poénokat mondta, amiken senki más nem röhögött, csak mi ketten- ez azóta is így van. Annyira jó érzés nevetni mellette, vele.
Alapvetően nekem fontos, hogy komoly legyen, de onnantól kezdve, hogy látom, mennyire felszabadultabb egy humoros, vicces férfi mellett a kapcsolat, onnantól kezdve ez is már felkerült a listára :) Legalábbis az, hogy a humorunk stimmeljen, nem kell tízpercenként valami béna poénnal előhozakodnia.
5/5 anonim válasza:
Vicces. Hogy is mondjam, az én családom nem éppen normális. Kell hozzánk jó sok humorérzék, venni kell a lapot, mert sokszor csipkelődőek, gúnyolódóak vagyunk de ez mind csak bolondozás. Természetesen amikor szükséges, legyen komoly is az illető, ne csináljon mindenből poént mert azzal őrületbe tudna kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!