Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meselnetek nekem tortenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meselnetek nekem tortenetet arrol, hogy csalodtatok valakiben, mert hazudott vagy atvert es hogy hogyan hevertetek ki?

Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Szakítottunk, kiderült csalt 3 hónapja zsinórban.

Úgy hevertem ki, hogy fejlesztettem magam.

2020. nov. 26. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Az első barátnőmben csalódtam.

Nincs azzal gond (illetve...), ha esetleg kihűl/ellaposodik egy kapcsolat. Mert azt még meg lehet menteni, fel lehet turbózni, meg lehet beszélni. De ő kommunikáció helyett, más férfival kezdett el kavarni. Az lett volna a korrekt, ha már megbeszélni nem akarta, hogy ő szakít és nem húzzuk a dolgot még, mint a rétestésztát...

Már túl vagyok rajta, több éve volt, meg is bocsájtottam neki, nem vagyok amúgy sem haragtartó. Igazából nem is rá haragudtam, hanem azon kattogtam, hogy mit rontottam el és önostoroztam magamat ezerrel. Brutálisan lefogytam, élni sem volt kedvem, mert még akkor szerettem, nagyon. Aztán 1-1.5 év alatt kijöttem belőle. Sok beszélgetés hozzátartozókkal, barátokkal, önfejlesző vidik, kis életmód váltás. stb. :)

2020. nov. 26. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Mindenben hazudott, abban is, amit kérdezett. Elég jól csinálta, úgyhogy nekem kb.a kapcsolat után esett le. Elég rosszul viseltem, hogy elpazaroltam egy csomó időt valakire, aki nem is létezik. Egy tök más ember volt. Úgy léptem túl, hogy tudatosítottam magamban, hogy egy személyiségzavaros ember, ami neki nagyobb baj, mint nekem. Én legalább meg tudok tőle szabadulni. Kicsit megnehezítette, hogy utána még évekig zaklatott. Illetve figyelnem kellett még, hogy ne vizslassak utána mindenkit, hogy vajon hazudik-e.
2020. nov. 26. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Én minden csajban csalódtam..

Nem sajnalt senki

2020. nov. 26. 13:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Hjaj köszönöm, hogy leirtatok. Abbol a szempontból jo ilyeneket olvasni, mert latni, hogy egyszer ugy is tulleszunk az ilyesmin. Engem meg most ert sokkent, hogy akivel 7 honapig randizgattam (nem volt komoly de sajnos nagykn megfogott.. Es nem foglalkoztam a red flagekkel) egy fiúval akiről kiderult hogy evel ota hazas. Benne is es magamban os csalodtam. Benne azert mert hazudott, tudta, hogy nem mennek bele abba, hogy olyannal legyek akinek van parja.. Magamban azert mert lattam a jeleket, de elhesegettem mert kozel akartam lenni hozza es azert hogy engedtem h kihasznaljon. Most nagyon rossz de jo leirva latni, hogy mas tul tudott lenni az ilyesmin.
2020. nov. 26. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5: Nagyon sajnálom, pocsék érzés lehet, de ebből is fel lehet állni!

Drukk-drukk! ^_^

2020. nov. 27. 00:09
 7/12 A kérdező kommentje:
6: köszönöm ☺️
2020. nov. 27. 07:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindennapos eset, hogy valakit átvernek, hazudnak.
2020. dec. 2. 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem ilyenek történnek hogy atvernr hazudik, hanem megváltozik egyszerüen amit ö maga sem látott elöre.

Pl amikor a hösszerelmesben kihalnak az érzések.

Vagy amikor vki kizàrolag a vékony lànyokat szereti(engem), kesöbb viszont már a van mit fogni rajta tipusra kezd vadàszni, vagy ha tulspilàzom: a szeretlek szo szavidös. Addig igaz amig mondja, abban a pillanatban és helyzetben vagy idöszakbanvaloban szivböl igazat mond, csakk épp ez az állapot elmulik.

Én ilyenekkel szívok mindig.

Öszinte mindenki minden happy csak valahonnan jön egy màs korszaka pillanata vagy nem tudom mi ez de màs emberré lesz. Amivel ö maga sem tud mit kezdeni, ö sem làtta elöre, valojàban nem is tehet rola.

Persze sokan màsokra fogjàk hogy pl mert elhizott az asszony igy már nem vonzo de ök az EQ szegények mert nem làtjàk azt hogy ök maguk sem azok akik voltak az a csillogo szemü szerelmes sràc ha az asszony örök 20 éves maradna sem lennének màr azok akik voltak!

Es EZ miatt a változàs miatt mennek gallyra a kapcsolataim.

Én magam meg olyan àllandonak érzem(en hosszu tàvon is stabilan szeretek vkit akit egyszer megszerettem), mint ha én lennék maga az àllandosàg.

2020. dec. 2. 08:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

*igazàbol azt érzem mintha en örök életü lennék vagy fix ès végigasszisztàlnàm màsok életét ahogy változik az idök alatt. Miközben az enyém nem vàltozik.

Mint amikor megszületik vmi egy érzés, kibontakozik, adrenalin, szerelem, gyönyörü vagy meghato pillanatok millio èlmény kacagàs nevetés, aztàn a másikban kopik mulik, ès màr màssal nevet.

2020. dec. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!