Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meselnetek nekem tortenetet arrol, hogy csalodtatok valakiben, mert hazudott vagy atvert es hogy hogyan hevertetek ki?
Elözö kommentek vagyok.
Még annyit az egészhez, te is pont egy ilyen megvàltozottat fogtàl ki. Valaha szerette azt a nöt, akit most csal. Es az is megeshet, hogy valaha ezt ö sem tudta magárol, hogy x évesen itt fog tartani, hogy màsokat hajkuràsz.
Es valaha lehet igaz volt az is amit megigert az esküvön.akkor es ott igaz volt.
Igaz, nem jártunk, de az utolsó lélegzetemet is a csajnak adtam volna. Nem ugráltam körbe kiskutya módjára, de tudta mennyire szeretem. Kellett neki valaki, aki legyezgeti a hiúságát, ezért kedves volt, meghallgatott, stb. És hogy még miért nem megyünk tovább, azt bizalmi gondokkal indokolta, mert anno megerőszakolták.
Mialatt ez volt, vőlegénye lett pár hónap ismeretség után (bizalmi gond...). Nagyon fájt, hogy minden kedvesség tőle hazugság volt, és lehet, hogy a megerőszakolás is.
Másfél évig haragudtam rá. Aztán felhívott, hogy mi újság. Kiderült, a vőlegénye már sehol, miattam dobta a pasit. És még mindig mindennél jobban szerettem, de közöltem, inkább magamra nyitom a gázt. Ekkor felszabadultam, nem érdekelt többé.
És az segít legjobban, hogy megismertem egy olyan lányt, aki tud engem tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!