Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelt kérdés
Nekem egy szexrandi lett volna azonban a srácnak olyan büdös szája volt, hogy inkább offoltam. Még ő kérte ki magának...
2023. ápr. 26. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Mikor elővette kiderült fitymaszűkülete van és úgy akarta, hogy bekapjam. Amúgy egy izmos sportoló srác volt. Nagyon sármos. De akkor is azt mondtam, hogy kizárt, hogy a fitymaszűkületes farkával bármi is lesz.
2023. ápr. 26. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Ja és amit kihagytam, hogy még a végén könyörgött akkor dugjam meg én. De mivel elvette a kedvem amit láttam az se ment.
2023. ápr. 26. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem miért pontoztátok le. Csak nem fitymaszűkületes aki lepontozta? :D

Nekem a legdurvábbb az a csávó volt aki kikutatta a facem pedig a 10 leggyakoribb név közt a nevem. Utána ott írkált, hogy tuti nem mennék-e bele csak 1 taliba legalább.

2023. ápr. 26. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
A fitymaszűkület a legigénytelenebb dolog egy férfinál. Aki annyira nem foglakozik a péniszével, hogy hagyja évekig ilyen elhanyagolt állapotban szenvedni, az nem érdemli meg a farkát.
2023. ápr. 26. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
1) Nagyon empatikus személy lehetsz. Arra nem gondoltál, hogy itt ebben a szituban te voltál a gáz?
2023. ápr. 26. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
4) javaslok neked egy pszichiátert. Van aki cukorbeteg, emiatt lesz fitymaszükülete.
2023. ápr. 26. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Akkor el kell takarodni orvoshoz ha fitymaszűkülete van, nem pedig másnak a szájába adni a mosatlan retkes túrós faszát.
2023. ápr. 26. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Te miert talalkoztal vele es most miert panaszkodsz itt? En is randiztam mar ilyen sraccal. Es nyilvan nem egyszerubilyebekrol beszelni, plane olyan erzeketlen emberekkel mint amikyennek te is tunsz.
2023. ápr. 26. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Olyan esetem volt mint neked Kérdező! A szájápoltsága off volt neki,de az egó meg az egekbe. Egy 400 forintos szájspray csodákra képes.

A másik eset meg, a "srác" olyan nőies volt és kényes hogy már kilométerekről látszott. Még rá is játszott. A viselkedése vállalhatatlan volt.

Amúgy én sem tudom miért pontozták le a fitymaszűkületet,anno nekem is volt, mikor tudhatnák hogy ilyenkor nehéz vagy egyáltalán nem lehet tiszítani. Emiatt smegma alakulhat ki,és sokszor be is gyulladhat. Egy melegágy a baktériumoknak. De ez kiterjedéstől is függ. Egyáltalán nem higiénikus. Nem esztétika miatt kell csak akár műteni,hanem saját egészségi állapot miatt.

2023. ápr. 26. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
98%

Hát talán a leggázabb az, hogy amikor szopásra került a sor, én kezdtem, én becsületesen el is végeztem leszoptam a szőrős kukiját. Ő is tudta hogy nekem is szőrős, meg chaten mondta nem baj ő ugyis lecumizza. Na hát amikor arra került a sor, akkor már nem akarta...

F/24

2023. ápr. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!