Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggázabb randitok?
Nem értem miért pontoztátok le. Csak nem fitymaszűkületes aki lepontozta? :D
Nekem a legdurvábbb az a csávó volt aki kikutatta a facem pedig a 10 leggyakoribb név közt a nevem. Utána ott írkált, hogy tuti nem mennék-e bele csak 1 taliba legalább.
Olyan esetem volt mint neked Kérdező! A szájápoltsága off volt neki,de az egó meg az egekbe. Egy 400 forintos szájspray csodákra képes.
A másik eset meg, a "srác" olyan nőies volt és kényes hogy már kilométerekről látszott. Még rá is játszott. A viselkedése vállalhatatlan volt.
Amúgy én sem tudom miért pontozták le a fitymaszűkületet,anno nekem is volt, mikor tudhatnák hogy ilyenkor nehéz vagy egyáltalán nem lehet tiszítani. Emiatt smegma alakulhat ki,és sokszor be is gyulladhat. Egy melegágy a baktériumoknak. De ez kiterjedéstől is függ. Egyáltalán nem higiénikus. Nem esztétika miatt kell csak akár műteni,hanem saját egészségi állapot miatt.
Hát talán a leggázabb az, hogy amikor szopásra került a sor, én kezdtem, én becsületesen el is végeztem leszoptam a szőrős kukiját. Ő is tudta hogy nekem is szőrős, meg chaten mondta nem baj ő ugyis lecumizza. Na hát amikor arra került a sor, akkor már nem akarta...
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!