Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelt kérdés
A kérdés meleg kategória! Tehát mi volt a legrosszabb élmény/randi? Büdös száj, mosdatlan, részeg, akármi.
2021. dec. 17. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Elmentem a WC-re nála és ott volt a barna maci. Nem húzta le.
2021. dec. 17. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Atya ég.... de szar.
2021. dec. 17. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
A srác felvitt a lakására. Egyetemista, a szüleivel lakott. Mondta, hogy menjek, mutatkozzak be a szüleinek, addig ő kezet mos. Anyukájának bemutatkoztam a konyhában, beszéltünk pár szót egymással, minden oké. Apukája kint volt az erkélyen, erősen ittas állapotban. (Alkoholista apuka, de nem melós, hanem diplomás, valami mérnök.) Beszélgettem vele is pár mondatot, erre zokogva a nyakamba borult, hogy én milyen kedves meg aranyos meg normális meg szimpatikus srác vagyok, de ő nem tudja elfogadni, hogy a fia meleg. Nem tudtam kiszabadulni az apuka öleléséből, sírt a vállamon 15 percig, aztán jöttek a többiek és ők szedték le rólam, de nagyon nehezen, jó sokára sikerült a művelet. Hát, ezután a randi se sikerült sokkal jobban. A fiú is fura volt egy picit.
2021. dec. 17. 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hármas, ez tök szomorú, komolyan
2021. dec. 17. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Fiús randim még nem volt, ez elég gáz.
2021. dec. 17. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nyíltan drogos volt. Vakrandi volt, sajnos ez benne van a pakliban. Egyébiránt nagyon élvezte, hogy leszoptam (önként). Rendes volt amúgy, csak én a józanságot alapvetőnek tartom. Olyan szexhavert keresek, akivel lelkileg össze tudok hangolódni, egymásra figyelünk, és van gyengédség is (szopok / szopatok). Persze ezt nem lehet erőltetni, vagy összeillünk lelkileg, vagy nem. De drogosok inkább kíméljenek!
2021. dec. 17. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

6-osnak nagyon nehéz dolga lesz.A nagy többséget egyáltalán nem érdekli a lelki összhang, az egymásra figyelés.

Önzőség és egyoldalúság,ez ma a menő, és persze a sub-dom felállás. sajnos:(

2021. dec. 18. 06:17
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Facebook-on jelölt be egy pasi, ismertem, párszor már futólag beszéltünk közös ismerősökön keresztül, és mondta, hogy látott Gayromeón, és ha gondolom akkor ismerkedhetünk.

Mivel kép alapján jól nézett ki, + ismertem is, tehát tudtam, hogy nem kamus, belementem, ismerkedtünk, nagyon jó ütemben ment az ismerkedés, ment a szexchat is keményen, áthívott magához, természetesen belementem.

Mikor átmentem megölelt, és egyből letérdeltetett, tetszett őszintén szólva, szóval belementem a dolgokba, és elkezdtem kielégíteni ott az előszobába.

Majd az ágyon folytattam a farkának a számmal való kényeztetését, és felnéztem rá közben, hogy mennyire élvezi, és akkor néztem, hogy a nagy sóhajtozás közepette, hogy hiányzik az első fogai közül pár darab. :D

Ami nálam nagyon nem oké, az meg pláne nem volt oké, amikor megkérdezte, hogy akkor nem-e dughat meg. Mondtam neki, hogy nincs kedvem dugni, ki se mostam magam, mondta, hogy oké, akkor gyorsan elmegy, fölém térdelt, ráverte az arcomra, megmostam magam, hazamentem, és lekoptattam a pasit :)

azért 36 évesen tudjon magának összespórolni fogakra.

2021. dec. 18. 08:53
 9/12 kovpet ***** válasza:
91%
7: A sub-dom felállás nem zárja ki a lelki összhangot, sőt... anélkül nem is ér semmit, az teszi a lényeget bele.
2021. dec. 18. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

#4-es,

A történethez még annyit, hogy azért a fiú se futott teljesen százzal, mert miután coming-outolt a szüleinek, nem segített nekik a feldolgozásban, hanem rögtön elkezdte hazavinni a srácokat a szüleivel közös lakásukba. Meg sem kérdezte a szüleit, hogy jöhetnek-e vagy valami. És az apuka nem mutatta ki a fiának, hogy szerinte ez gáz (mármint a melegség) és hogy ő még nem áll teljesen készen erre, sőt nagyon rendesen viselkedett a fiával, csak belül önmagában őrlődött az apa. És éppen akkor tört ki belőle a keserűség és a fájdalom, amikor pont én voltam ott náluk. A srác meg azt hitte, hogy minden rendben van, a szülei elfogadták őt, túl vannak az elfogadáson a bejelentés után pik-pakk, úgyhogy viheti haza a lakásba a srácokat a szülők beleegyezése vagy akár a tudtuk nélkül is. De sosem szóltak neki ezért a szülők, hogy ezt azért most(!) még nem kéne, mert még nekik is nagyon új és furcsa és szokatlan a szituáció. A srác meg azt gondolta, hogy minden rendben van és élt a helyzettel, hazavitt sorban mindenkit. A lényeg az, hogy rossz volt közöttük a kommunikáció. Nem tudták egymásról, hogy kiben mi zajlik le éppen.

(Ui.: Mivel a mi randink nem sikerült jól a sráccal, semeddig sem jutottunk el. Csak beszélgettünk, semmi más. De még az sem volt jó. Elég figyelmetlen és tapintatlan volt. Olyan... magának való. Nem is lett folytatása. És őszintén bevallom, én inkább az apát sajnáltam, mint a fiút. Mert a fiú nem is tudta, hogy a szülei mennyire nem állnak még készen erre, csak magával foglalkozott, a szüleivel nem.)

2021. dec. 18. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!